• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Flash Lite : Symbian S60 5. sürümlü cep telefonları için güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kartalmiro

Üye
Arkadaşlar bırakın bu adobe yi falan şimdi size bi link vericem oradan skyfire yi indirin kurun telefonunuzdan girip indirirseniz direk kuruluma geçiyor.red tube youtube xvideos aklınıza gelebilecek tüm video sitelerindeki videoları açıyor hatta faceyi bile :oke:

tamer0023

Üye
teş. ederim kardeşim.

elzemelzem33

Üye
iki tane indirme vardı bir tanesi sis diğeri normal ikisninide indirdirm ben

--------------- Ekleme ---------------

ya burda bir yazı çıkıyor çok sorunlu bir şey ne yapacağımı bilmiyorum çok uzun bir yazı geliyor burda ya

zahur

Üye
eğer bu program çalışmazsa sizi şikayet edicem ham nokia ya hemde gerekli mercilere bu üyeyi bu siteden 1 hafta içinde atmazsınız gereken yapılacaktır milleti kandırmaktan şikayette bulunucam kendi telefonunuzda denemeden bu siteye koymayın bukadar insanıda yerine koymayın bu programın nokiayla ilşgisi yoktur fakat nokia isterse çıkarttırır bunuda bilin burdan hep beraber nokiaya yüklenelim mail yağmuruna tutalım isteseler çıkarttırlar bu bukadar basit eğerki çıkartırlarsa iphone batar çünkü bu telefonda nhd özelliği var video ve photo modu harika iphoneda bunların hangisi var iphone hayranları

onnumara21

Üye
teşekkürler

erhan351912

Üye
teşekkürler...

altas26

Üye
tşk ederim

eeksioglu

Üye
teşekkür ederim

ben hala yükleme bölümünü bulamadım

mustiii71

Üye
teşekürler

chtak06

Üye
kardeş ben link falan göremedim ayrıca vtab programını indirdim videoları kısmen de olsa izleyebiliyorum isterseniz birde onu deneyin

hknsalman

Üye
ya ben link falan göremyorum yada download dosyası nerden indirecez bi yardımcı olursanız sevinirim

muhtesem2222

Üye
cok kotüüüü |-)

gurkan_55

Üye
yyyyyyawwwwww

antiri

Üye
ya bu yazıyı bulamadım nasil indirecegim

sonsonson

Üye
ellerine dsağlık kardesmmm

minti19

minti19

Üye
sagol iyi paylaşım!

Progressivity

Progressivity

Üye
hayır merak ediyorum bu güncel olmayan konuları çok mu arıyorsunuz msj yazmak için

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
N8 de facebook ta video izleyemiyorum yardımcı olurmusunuz.????

N8 de facebook tan videoları nasıl izleyebilirim.????

amasist

Üye
neden göremiyrum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt