Azerbaycan diskalifiye olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Azerbaycan diskalifiye olabilir

Gardaşlara büyük oyun! Ermenistan şikayet etti. Azerbaycan'ın şuçu sabit görülürse yarışmadan diskalifiye olacak.
Ermenistan şikayet etti. Eurovision’da üçüncü olarak büyük bir başarı yakalayan Aysel&Arash ikilisi diskalifiye olabilir. Azeri televizyonunun yayıncılık suçu sabit görülürse Hadise de 3. olacak.

ERMENİSTAN ŞİKAYET ETTİ

Ermenistan ulusal televizyon kanalı, 54’üncü Eurovision Şarkı Yarışması’nda, Azerbaycan’da yarışmayı yayınlayan Azerbaycan Televizyonu ‘İçtimai TV’nin Ermeni şarkının SMS numarasını kapatarak ihlal yaptığını iddia etti. Bu ihlal sonucunda Azerbaycan’da oturanların Ermenistan’dan ‘Jan Jan’ isimli parçayla yarışan İnga ve Anuş’u oylarıyla destekleyemediği ifade edildi.

RESMEN ŞİKAYET EDİLDİ

Eurovision komitesine resmi yazı gönderen Ermenistan, Azerbaycan hakkında şikayette bulundu ve yarışma kuralları uyarınca Azerbaycan’ın para cezası ile cezalandırılmasını ya da yarışmadan diskalifiye edilmesini istedi. Aysel&Arash diskalifiye cezası alırsa Hadise de üçüncülüğe yükselecek.

KAPATILMASI İMKANSIZ

Yayıncı Azerbaycan televizyon kanalı seyircilerin oy kullanacağı numaraları zaten önceden bildiğini, oy kullanılacak numaraların birkaç saniye ekranda döndüğünü ve onun kapatılmasının imkansız olduğunu belirterek suçlamayı reddetti. Ermenistan, Azerbaycan’a 1 puan verirken, Azerbaycan’dan Ermenistan’a hiç puan çıkmadı ve Azerbaycan yarışmayı 207 puanla 3’üncü sırada, Ermenistan 92 puanla 10’uncu sırada tamamladı.
 
  • Beğen
Tepkiler: hltdesign, NeedLeFLuff ve greenmile


greenmile

greenmile

Üye
ermeni oyunu işte...teşekkürler...
 
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ermenistan'a kin duymuyorum ,tam tersi , bu kadar ezik ve ayrıntıları abarttığı için , üzülüyorum.
 
turkordu

turkordu

Üye
Diskalifiye olursa biz 3. oluruz heralde:)
 
Pure Life

Pure Life

Üye
ermenistan rezil etti kendini
 
"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
nede olsa ermenistan şaşılacak bir durum yok :)
 
arslansem

arslansem

Üye
Bizim 3. olmamız kimi sevindirir ki? :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
4
Görüntüleme
521
enterebiusvermicularis
Cevap
0
Görüntüleme
847
enterebiusvermicularis
Mustafa Furkan
Cevap
17
Görüntüleme
11K
Salih Baba™
Salihyet
Cevap
0
Görüntüleme
16K
Salihyet


Üst Alt