eurovision sonuçları 2009

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
eurovision sonuçları 2009
Arkadaşlar 4 üncü olduk.Birinci olmayacağımız belliydi .Ben hiç beyenmemiştim şarkıyı.Fazla bile puan aldık. Siz ne düşünüyorsunuz???

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Rezalet Rezalet Rezalet ! Nasıl bu kadar puan aldık bende şaşırdım doğrusu ! Hadise iğrenç bir ses ile çıktı , halbuki ben şarkının ilk çıkışında bayılmıştım şarkıya..Erkek vokalistin sesi sonlarda Hadisenin sesinden daha çok çıktı .. Neyse Geçti artık ne yapalım .. Önümüzdeki sene bakalım ne olacak ? Ayrıca Azerbaycanı da kutluyorum.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Provaları izleyemedim üzgünüm ki. 4.lükte başarıdır. Azerbaycan ın şarkısı oldukça hoştu..Norveçin olması inanılır gibi değil..Hiç hoşuma gitmedi daha sonra dinledim de.

Tebrikler Hadise. :oke:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
igeren soylemiş yaa bilerekmi yaptı bu kız neyy

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Rezalet Rezalet Rezalet ! Nasıl bu kadar puan aldık bende şaşırdım doğrusu ! Hadise iğrenç bir ses ile çıktı , halbuki ben şarkının ilk çıkışında bayılmıştım şarkıya..Erkek vokalistin sesi sonlarda Hadisenin sesinden daha çok çıktı .. Neyse Geçti artık ne yapalım .. Önümüzdeki sene bakalım ne olacak ? Ayrıca Azerbaycanı da kutluyorum.

igeren soylemiş yaa bilerekmi yaptı bu kız neyy

http://www.maxicep.com/haber-kosesi/hadiseden-eurovisiona-suclama-217255.html

Böyle demiş bilmiyorum öncesinde.

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Hayır arkadaşlar Hadisenin canlı sesi iğrenç.Daha önceki açtığım konuda beyenmeğimi belirtmiştim.Dans koreografisinde de bir bütünlük yoktu.Sankı hareketler son anda planlanmış gibiydi.Bence tam bir fiyas koydu.

greenmile

greenmile

Üye
bizim için iyi bir derece ayrıca azerbaycanı da tebrik ediyorum yarı finalden yırttık boylece:D

citoyen

citoyen

Üye
ne kadar kotumser yazmissiniz birinci olsaydi yazacaklariniz belli idi ben biliyordum birinci olacagimizi cok super bir parca idi gibi seyler kardesim biz bundan seneler onceki yarismalarda sondan birinci dahi olamiyorduk 4.luk bir basari degilse sizin icin sonunculuk ne anlama geliyor sizin icin ayrica kaciniz sms yolladi bir digeri norvec ezdi gecti tum ulkeleri parcada cok etkili okundu hak ettiler tebrikler turkiyem ve kadim dostumuz azerbeycan

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Şarkı gerçekten de güzeldi!!!
Ama Hadise'nin sesi neden çıkmadı; teknik aksaklıklar mı, aşırı heyecan mı bilemem.

Ama parça güzel parçaydı. Zaten öyle olmasa İngiltere gibi pek çok ülkeden 12 puan alamazdık!.. Bildiğiniz gibi 12 puan alabilmek için hane halkı oylarından fazlası gerekiyor, müzikten anlayan adamların, ülkelerin jürilerinin oy vermiş olması da gerekiyor.

Yarışmadaki tahminim biz ilk 5 te Azerbaycan ise ilk 3te yer alır idi, iyi tutturdum.
Ama Norveç tam bir sürpriz oldu benim için. Adamda tip de yoktu yahu, kuklaya benziyordu :ss
Bir de oy verirlerken "cutest" falan dediler :ss
Kütıma kaş göz çizsem ondan daha kütıst olurdu yahu!

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Ama Hadise'nin sesi neden çıkmadı; teknik aksaklıklar mı, aşırı heyecan mı bilemem.

Ama parça güzel parçaydı. Zaten öyle olmasa İngiltere gibi pek çok ülkeden 12 puan alamazdık!.. Bildiğiniz gibi 12 puan alabilmek için hane halkı oylarından fazlası gerekiyor, müzikten anlayan adamların, ülkelerin jürilerinin oy vermiş olması da gerekiyor.

Yarışmadaki tahminim biz ilk 5 te Azerbaycan ise ilk 3te yer alır idi, iyi tutturdum.
Ama Norveç tam bir sürpriz oldu benim için. Adamda tip de yoktu yahu, kuklaya benziyordu :ss
:ehe:ehe:ehe yorum yokk

Catty

Catty

Emekli Yönetici

:kop:

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Dikkatimi çektide paylaşayım dedim

Rybak ve Lugano ?

vs

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Way adamım Lugano..Karizmaya bak. :oke:

Gerçekten benzemiyor değil hani..İkisi de bebek yüzlü. :ehe

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
DiaBLoS™;1379177' Alıntı:
Way adamım Lugano..Karizmaya bak. :oke:

Gerçekten benzemiyor değil hani..İkisi de bebek yüzlü. :ehe
ikisinide sevmiyorum hele şu lugonodan nefret ediyorum yinede iyi topcu

neyse konu bölünmesin

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Eurovision'u canlı izledim..

Ben de oy kullandım ve İzlanda'ya verdim..

Gerçekten harika söyledi ve sahne performansı da harikaydı..

Ayrıca Ermenistan, Azerbaycan, İsrail ve Romanya da muhteşem eserler sundu.. Norveç'in şarkısını beğenmedim ama sanatçının keman çalışına hayran kaldım..

Lâkin daha önce de Burcu'nun açmış olduğu bir konuda belirttiğim gibi malesef şarkının güzelliğine değil.
Bölgecilik, komşuculuk, hatır-gönüle gitti oylar..

İsviçre, İngiltere, Fransa, Belçika... Bunlar nedense Türkler'in yoğun olduğu ülkeler..
Yoksa bizi seven ülkeler hakkında yanılıyor muyuz ? :hmmm

Bize tam puan veren diğer iki ülke ise Makedonya ve Azerbaycan.. Bunlardan zaten kuşkumuz yok.. :)
Beni şaşırtan Yunanistan'ın bize 3, Ermenistan'ın 4 ve Malta'nın da 5 puan vermesi oldu..

Peki biz çok mu masumuz bizim oy verdiğimiz ülkeler hangileri ?
12 puan Azerbaycan'a..
10 puan Arnavutluk'a..
8 puan da Makedonya'ya gitti..
Bunlarla ortak olan özelliğimiz ne peki ? Dinimiz ve tarihimiz olabilir mi?

Birkaç şaşırtıcı oy haberi daha vereyim..

Sırbistan'dan ayrılarak bağımsızlığını ilan eden Karadağ'dan bize 3 puan gelirken Bosna-Hersek 12 puan kaptı..
Bulgaristan 8 puan Azerbaycan'a, 10 puan Türkiye'ye ve 12 puan da Yunanistan'a verdi..
Yunanistan bize 3 puan verirken Azerbaycan'a 8 puan verdi..
Eurovision'da kıramadığımız Ermenistan, bizden 6 puan kaptı..
Yıllardır Arnavutluk topraklarını kendi parçası olarak gösteren ve Arnavutluk'u tanımayan Yunanistan, Arnavutluk'tan tam 12 puan aldı.. (Bunda çok şaşırmış ve üzülmüştüm..)
Güney Kıbrıs bize puan vermezken KKTC'yi tanıyan diğer ülke olan Azerbaycan'a 8 puan verdi..
Bize 4 puan veren Ermenistan'ın Azerbaycan'a da 1 puan vermesi dikkatimden kaçmadı tabi..

--------------- Ekleme ---------------

Ermenistan'ın Eurovision şarkısını dinliyorum şimdi harika söylüyorlar ya.. :biggrin:

Dinlemek isteyen buyursun.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt