Rezalet Rezalet Rezalet ! Nasıl bu kadar puan aldık bende şaşırdım doğrusu ! Hadise iğrenç bir ses ile çıktı , halbuki ben şarkının ilk çıkışında bayılmıştım şarkıya..Erkek vokalistin sesi sonlarda Hadisenin sesinden daha çok çıktı .. Neyse Geçti artık ne yapalım .. Önümüzdeki sene bakalım ne olacak ? Ayrıca Azerbaycanı da kutluyorum.
igeren soylemiş yaa bilerekmi yaptı bu kız neyy
s
sŞarkı gerçekten de güzeldi!!!
Ama Hadise'nin sesi neden çıkmadı; teknik aksaklıklar mı, aşırı heyecan mı bilemem.
Ama parça güzel parçaydı. Zaten öyle olmasa İngiltere gibi pek çok ülkeden 12 puan alamazdık!.. Bildiğiniz gibi 12 puan alabilmek için hane halkı oylarından fazlası gerekiyor, müzikten anlayan adamların, ülkelerin jürilerinin oy vermiş olması da gerekiyor.
Yarışmadaki tahminim biz ilk 5 te Azerbaycan ise ilk 3te yer alır idi, iyi tutturdum.
Ama Norveç tam bir sürpriz oldu benim için. Adamda tip de yoktu yahu, kuklaya benziyordus
Bir de oy verirlerken "cutest" falan dedilers
Kütıma kaş göz çizsem ondan daha kütıst olurdu yahu!

yorum yokkŞarkı gerçekten de güzeldi!!!
Ama Hadise'nin sesi neden çıkmadı; teknik aksaklıklar mı, aşırı heyecan mı bilemem.
Ama parça güzel parçaydı. Zaten öyle olmasa İngiltere gibi pek çok ülkeden 12 puan alamazdık!.. Bildiğiniz gibi 12 puan alabilmek için hane halkı oylarından fazlası gerekiyor, müzikten anlayan adamların, ülkelerin jürilerinin oy vermiş olması da gerekiyor.
Yarışmadaki tahminim biz ilk 5 te Azerbaycan ise ilk 3te yer alır idi, iyi tutturdum.
Ama Norveç tam bir sürpriz oldu benim için. Adamda tip de yoktu yahu, kuklaya benziyordus
Bir de oy verirlerken "cutest" falan dedilers
Kütıma kaş göz çizsem ondan daha kütıst olurdu yahu!

ikisinide sevmiyorum hele şu lugonodan nefret ediyorum yinede iyi topcuDiaBLoS™;1379177' Alıntı:Way adamım Lugano..Karizmaya bak.
Gerçekten benzemiyor değil hani..İkisi de bebek yüzlü.![]()