Karşılaştırma Myphone - Wentto - Trident - Anycool

Sponsorlu Bağlantılar

acars55

Üye
    Konu Sahibi
Karşılaştırma Myphone - Wentto - Trident - Anycool
yukarıda belirttiğim markalar;

wentto.filka distribütör
myohone:mavi distribütör
anycool:intel iletişim distribütör
trident:ne olduğu belirsiz..anasayfası tam bir acemi işi...ne distribütör var ne de
kurumsal bilgi..demek kendilerine güvenleri yok...!
buraya piranha yı da ekleyebiliriz.....

şimdi,yeni bir telefon almak istiyorum...
bu saydıklarımdan trident(olumsuz) hangisini tavsiye edrsiniz?

1-firma garantisi olan
2-ürün özellikleriyle ürünün aynı kalitede olması
3-klonlanmış olmayan..sahte imei no su olmasın..yanarız...

bu özelliklere göre yorum yazılması....

saygılars...!

ronaldo 38

Üye
Arkadaşlar yeni abone oldum .cep telefonunu pc tanımıyor.eski bil.müzik yüklüyordum.cep telefonundaki dosyayı açıyordum.bilgisayar değişti.şimdiki bilgisayar cep telefonunu şarj ediyor usb ile ama bilgisayar cep telefonunu tanımıyor.ne yapmam lazım bilgisayara hangi program yüklenecek.cep telefonundaki resmi bilgisayara atmam istiyorum.müzik yüklemek istiyorum.
Telefon wentto

Odysseus

Odysseus

Üye
bu siteye girdiyseniz gayet başarılı bir site. Nesini beğenmediğinizi anlayamadım. Sadece site ile ürün kalitesi değerlendirilmez. Başta distribütör firmaları nceleyip yazmışsınız, güzel bir araştırma ama şunu çözememişsiniz. Bu markaların içinde geçmişi en bilindik marka Trident'tir. Trident uzun yıllardır Türkiye'de tüketici elektroniği alanında hizmet vermektedir. Distribütörü de ne olduğu belirsiz değil, Evşin Elektronik'tir. Lütfen araştırmadan karalamayın. Ben 1.5 yıldır kullanıyordum (CK2008) şu an eniştem kullanıyor aynı telefonu. Belirttiğiniz markaların hangisini alırsanız alın mutlaka belirli firmalardan alın. X bir mahalle telefoncusundan aldığınız telefona sahte garanti alabilirsiniz. Vatan bilgisayar, bimeks, teknosa gibi büyük firmalar bu ürünleri getiriyor. Tirdent (olumsuz) demişsiniz ama bence Trident dışındakilere farklı bakın. Türkiye'de kendilerini Çin malı ürünlerle tanıttılar. Trident'in geçmişi var. Bilinçli tüketim lütfen. Araştırmadan karalamayın...

dglysf

dglysf

Üye
bu siteye girdiyseniz gayet başarılı bir site. Nesini beğenmediğinizi anlayamadım. Sadece site ile ürün kalitesi değerlendirilmez. Başta distribütör firmaları nceleyip yazmışsınız, güzel bir araştırma ama şunu çözememişsiniz. Bu markaların içinde geçmişi en bilindik marka Trident'tir. Trident uzun yıllardır Türkiye'de tüketici elektroniği alanında hizmet vermektedir. Distribütörü de ne olduğu belirsiz değil, Evşin Elektronik'tir. Lütfen araştırmadan karalamayın. Ben 1.5 yıldır kullanıyordum (CK2008) şu an eniştem kullanıyor aynı telefonu. Belirttiğiniz markaların hangisini alırsanız alın mutlaka belirli firmalardan alın. X bir mahalle telefoncusundan aldığınız telefona sahte garanti alabilirsiniz. Vatan bilgisayar, bimeks, teknosa gibi büyük firmalar bu ürünleri getiriyor. Tirdent (olumsuz) demişsiniz ama bence Trident dışındakilere farklı bakın. Türkiye'de kendilerini Çin malı ürünlerle tanıttılar. Trident'in geçmişi var. Bilinçli tüketim lütfen. Araştırmadan karalamayın...
aynen katılıyorum siteye bende baktım on numara site bnce karalama kampanyası

tugrulerz70

Üye
arkadaşlar 3 kere aynı hataya düşüp trident aldım ama malesef 3 hüsranla sonuclandı adamları aradım devamlı arıza veriyor dedim dalga gecer gibi kaldır çöpe at dediler formlarda yazacam bunu diyincede gine dalga gecer gibi hiç durma dediler valla kendi adıma ben bir daha asla trident almam aladana üzülürüm

--------------- Ekleme ---------------

karalama kampanyası olarak düşünmeyin adamların musteriye saygısı yok resmen dalga geciyorlar hele bir ürünü 320 tl aldım 50 tl garibanın birine zor kakaladım valla o arkadasada yazık oldu ama ne yapayım

spyfurky

spyfurky

Üye
tridenti tek sevmeme nedenim basit reklamları, tridentt yeni trend.q8 modelini gördüm berbat ötesi

beyazmart

Üye
wentto f003 modelini aldım ,çok memnunum ,her ihtiyacımı karşılıyor,kamera berbat onuda kullanmıyorum zaten,pc uyumu şahane, servis alakalı,dokunmatik ekran tel kullanabilirim diyene tavsiye ederim.

tanuraysha

Üye
arkadaşlar uzun süre wentto ve trident karşılaştırması yaptıktan tüm yorumları okuduktan sonra trident in wt3 modelini yani i phone çakmasını aldım.. benim şansıma mıdır nedir hafıza kartını tanımadı ve dokunmatik ekranda biraz sorun vardı. iade ettim site paramı iade etti ama şu an yine kararsızlığa düştüm... nette yaptığım araştırmalarda ağırlıklı olarak trident diyorlard,bu benim şanssızlığım oldu deyip yeniden trident mi almalı yoksa bu sefer wentto dan yana mı oy kullanmalı :) çocuk oyuncağına dönüp de onu da iade etmek istemiyorum, kullananlar varsa lütfen yardımcı olun :)

bberkan

bberkan

Üye
tanuraysha alacaksan my phone al sakın trident alma....

EN İYİSİ MYPHONE MÜŞTERİ İLE ÇOK İYİ İLGİLENİYORLAR BEN MYPHOME M9 ALDIM VE HİÇBİR SORUNU YOK...EN İİ MYPHONE bence

furkantel

Üye
benim trident var memnunumm

FK5896

FK5896

Üye
bende bugün bir çakma iphone almayı düşünüyorum ama hangisinden alsam şaşırdım trident ten çok şikayet var wentto ya baktım bi kaçtane şikayet var işte msn kullanımı kötü resim yakınlaştırma parmak ile çapraz şeklinde uygulanıyor sitelerde dolaşırken yan ekran olmuyor videoyu yan izlemek için ekrana dokunmamız gerekiyo vs ama iyi yönleride var benim canımı sıkan bunlar..

samuel21

samuel21

Üye
arkadaşlar wentto f5 mükemmel bir telefon içine e 71 için olan oyunlardan atabilirsniz 3d hariç müziklerinizi saklayabilirsiniz özellkle internetini opera 5.2 yi yüklerseniz mükmemel bi dost edinmiş olursnuz elefon 3 saat içinde şarj alıyor ve uzun süre gidiyor mp4 oynatyr bununla beraber cok kullnışlı klavye tuşları özellgne sahip müthiş bi telefon çin malı deniliyor fakat üretimi istanbul aksaray filka mobile deki arkadaşlar tarafndan yaplyr bn aldgmdan beri memnunum açıkçası içinde herşey 3g hariç herşy msndn yahoo ya kadar müthiş bence bi sorun olrsa aldgnız wentto f5 te bana msj atın anlatym size....

Türk'n Gücü16

Türk'n Gücü16

Üye
ben 1.5 yıldır anycool t828 modelini kullanıyorum hiç bir sorunu yok daha da kullanacağım ne ekranda ne yazılımda hiçbir sorun çıkmadı.

mak.muh.

mak.muh.

Üye
bende 1.5ay önce myphone m77i wi-fi aldım gayet iyi telefon java özelliğide var tavsiye ederim..kendi katagorisinde ödül almış bi markadır zaten.

navti

navti

Üye
bence tridentide düşün ;
*Türkiyede 370 adet servis
*Türk Standartları Enstütisi tarafından verilen "Hizmet Yeterlilik Belgesi" vardır.

frmc32

frmc32

Üye
trident:megafon::pro::aman2::bigstar::evet::sopa::bann::sarıl::aha::bye2::islik:oke::ağlarım::naughty::d::box:hmmm:kop::ehe:P::yuru:pro::bilmm:megafon::heyo::ah:vur:bann::vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::angry::angry::sopa::sopa::sopa::sopa:

bariscvz

Üye
Kardeşim bu telefonlarn hepsi ayni ayni fabrikalarda üretilip farkli marka adina satiyorlar eger inanmiyorsaniz o

telefonlari alip yan yana koyup bazi şeyleri açip örneğin kamerasini özelliklere filan bakin simgeleri filan hepsi ayni

bende wentto f003 war çok memnunum ilk başta iyi kullanamassin ama bi kaç gun içinde çozersiniz bussuru ozelliği

ayrica fiyatida çok uygun

ksaltik

Üye
albirini vur ötekini......