Oldum oldum binbaşı oldumm
xkadir61 Üye leiche' Alıntı: bende bir zamanlar binbaşıydım Genişletmek için tıkla ... artık değilsin, olamazsında
leiche' Alıntı: bende bir zamanlar binbaşıydım Genişletmek için tıkla ... artık değilsin, olamazsında
X-LifeHard Üye mservank' Alıntı: Hayırlı olsun.Be zaman admin olacaksın? Genişletmek için tıkla ... ADMİNMİO KİM ADMİN LMAK KİM
mservank' Alıntı: Hayırlı olsun.Be zaman admin olacaksın? Genişletmek için tıkla ... ADMİNMİO KİM ADMİN LMAK KİM
Praetor Emekli Yönetici _KadirşinaS_' Alıntı: Hayırlı olsun. Daha aktif üyelikle, daha yeni rütbelere ulaşmanızı ümit ediyoruz. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşla dalga geçer gibi olmuş bu
_KadirşinaS_' Alıntı: Hayırlı olsun. Daha aktif üyelikle, daha yeni rütbelere ulaşmanızı ümit ediyoruz. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşla dalga geçer gibi olmuş bu
_KadirşinaS_ Üye Praetor' Alıntı: Arkadaşla dalga geçer gibi olmuş bu Genişletmek için tıkla ... Niyetim bu değildi. Sadece kuru bir "tebrikler" yazmak yerine, güzel bir temenni de bulunmak istedim.
Praetor' Alıntı: Arkadaşla dalga geçer gibi olmuş bu Genişletmek için tıkla ... Niyetim bu değildi. Sadece kuru bir "tebrikler" yazmak yerine, güzel bir temenni de bulunmak istedim.
Praetor Emekli Yönetici Yok hani süresiz yasaklanmış durumda da siteden O bakımdan söylemiştim ben...