Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarifeler ve Kampanyalar?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tayfuncetin
Üye
Konu Sahibi
Tarifeler ve Kampanyalar?
Şu sıralar Kampuscell'e geçmek istiyorum. Acaba Kampuscell'e geçtiğimde 35 kontöre 10.000 SMS olayını yapabilir miyim?
paradox1026
Üye
evet bu tarz soruların cevaplarını
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rahatlıkla bulabilirsin!
tayfuncetin
Üye
Konu Sahibi
Bakındım ama bulamadım. Kesin olarak oluyor dimi? Şimdi bu Turkcell iki güzellik bi arada yapmaz falan
paradox1026
Üye
<LI style="FILTER: true">Kampanyadan bireysel Hazır Kart’lı tüm aboneler faydanalabilir. <LI style="FILTER: true">Kampanya 26 Mart-30 Haziran 2009 tarihlerinde geçerlidir. <LI style="FILTER: true">Aynı anda yalnızca 1 adet paket alınabilir. <LI style="FILTER: true">Paketler yurtiçi Turkcell yönüne geçerlidir.
Lina_TR
Üye
Türkcellle bağkan maxicepe
30 kontöre 1 ay boyunca 100mg lik internet paketi
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Not: kampuscell tarifesine geçmek için extra'ya gidip de hem zaman harcamak, hem sıra bekleme, hem de 2tl vermeyin 4440535 nolu turkcell müşteri hizmetlerini arayarak hiçbir ücret ödemeden kampuscell tarifesine geçiş yapabilirsiniz.
Not: kampuscell tarifesine geçmek için extra'ya gidip de hem zaman harcamak, hem sıra bekleme, hem de 2tl vermeyin 4440535 nolu turkcell müşteri hizmetlerini arayarak hiçbir ücret ödemeden kampuscell tarifesine geçiş yapabilirsiniz.
O halde yaşınıza göre muamele yapılıyor, öğrenci olmanıza değil.
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Evet. Artık yasa göre işlem yapılıyor. Kendi üstünüze başka bir kampuscell li hat varsa başka birinin kimliğiyle tekrar kampuscell tarifesine geçiş yapabilirsin.
darülmendep
Üye
Al sen paketi korkma ben de kampusluyum ve sınırsız mesajlasiyorum