Tarifeler ve Kampanyalar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tayfuncetin

Üye
    Konu Sahibi
Tarifeler ve Kampanyalar?
Şu sıralar Kampuscell'e geçmek istiyorum. Acaba Kampuscell'e geçtiğimde 35 kontöre 10.000 SMS olayını yapabilir miyim?

paradox1026

paradox1026

Üye
evet bu tarz soruların cevaplarını
rahatlıkla bulabilirsin!

tayfuncetin

Üye
    Konu Sahibi
Bakındım ama bulamadım. Kesin olarak oluyor dimi? Şimdi bu Turkcell iki güzellik bi arada yapmaz falan :D

paradox1026

paradox1026

Üye
<LI style="FILTER: true">Kampanyadan bireysel Hazır Kart&#8217;lı tüm aboneler faydanalabilir. <LI style="FILTER: true">Kampanya 26 Mart-30 Haziran 2009 tarihlerinde geçerlidir. <LI style="FILTER: true">Aynı anda yalnızca 1 adet paket alınabilir. <LI style="FILTER: true">Paketler yurtiçi Turkcell yönüne geçerlidir.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Türkcellle bağkan maxicepe
30 kontöre 1 ay boyunca 100mg lik internet paketi

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Not: kampuscell tarifesine geçmek için extra'ya gidip de hem zaman harcamak, hem sıra bekleme, hem de 2tl vermeyin 4440535 nolu turkcell müşteri hizmetlerini arayarak hiçbir ücret ödemeden kampuscell tarifesine geçiş yapabilirsiniz.

sA'

sA'

Üye
Not: kampuscell tarifesine geçmek için extra'ya gidip de hem zaman harcamak, hem sıra bekleme, hem de 2tl vermeyin 4440535 nolu turkcell müşteri hizmetlerini arayarak hiçbir ücret ödemeden kampuscell tarifesine geçiş yapabilirsiniz.
Kampuscell ve kamucell hariç dedi az önce aradım :(

sweety_boy_43

Üye
Kampuscell ve kamucell hariç dedi az önce aradım :(

senın konustugun musterı temsılcısı bılmıyrodur gecıs yapılacagını uzman musterı temsılcısıne baglan derım cunku arkadasın hattını kampussecele m.h den gecıs yaptık

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Evet doğrudur. Ben dahi birçok arkadaşım geçiş yaptı.

thuglife

thuglife

Üye
aramayla kampuscell tarifesine nasıl geçiliyorki? ögrenci kimlik kartı falan istenmiyormu?

sweety_boy_43

Üye
Hayr tc. Kimlik no. Nuzu istiyorlar yazınca zaten bilglerniz cıkıyor.ona göre işleminz yapılıyor

Doğan

Üye
kampuscell süper bişey çok güzel tarifiler var

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Evet. Artık yasa göre işlem yapılıyor. Kendi üstünüze başka bir kampuscell li hat varsa başka birinin kimliğiyle tekrar kampuscell tarifesine geçiş yapabilirsin.

darülmendep

darülmendep

Üye
Al sen paketi korkma ben de kampusluyum ve sınırsız mesajlasiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt