Symbian 9.3 İşletim Sistemi Kullanan Cihazlara Özel Konu ( N79-N78-N85 )

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Symbian 9.3 İşletim Sistemi Kullanan Cihazlara Özel Konu ( N79-N78-N85 )
Ewt arkadaslar sitemızde synbıan 9.3 kullanan bir çok kişi var ve bende yanıyım ve cozmeye ugrasıyorum fakat hala adam gibi bir video oynatıcısı bulamadım n79 uma söylemek istedıgım şudur ki bir konu açılsın synbian 9.3 program tema ve oyunları adı altında paylasım yapalım nasl olur modlarımızdan rıcam budur synbıan 9.3 uyumlu temalar programlar vb.. her seyı eklesınler bizde yararlanalım her kez benım ne demek istedıgımı anladı saygılar (ELECTRONIC)Evet artık bize özel bi programlar konusu var ve aktif güncel herpsi bir arada ve crackli programlar butun fp2 cıhazlar yaralanabılır işte konumuz hayrlı olsun arkadaslar
http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...okia-n79-programlar-electronicden-264399.html

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora, cihat_157, hereklitoz ve 23 diğerleri

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Yha yok bole bir sey sitede bir allahın kulu 9.3 kullanmıomu yha sizde yazın arkadaslar allah askına yha sizce ben haksızmıyım lütfen o kadar insan bakıo bir kişi bile yazmazmı suraya yha

ediesel

Üye
dostum boş yere konu açman kimsenin ilgisini çekmez boşuna uğraşma senin istediğin şey bu sitede büyük ihtimalle vardır yoksa bile internette kesin vardır. İyi araştırmamışsın bir daha dene

handsame_

handsame_

Üye
evet bende arkadaşa katılıyorum symbian 9.3 e göre oyun ve tema çok az 9.3 e has bi başlık açılırsa bizde program tema oyun vs. paylaşabiliriz kullanıcılarda rahatça ulaşabilir benim görüşüm...

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
yani her şeyin var da 9.3 ün nie olmasın ki

mrdak

Üye
arkadaslar program veya oyun bende bulamıyorum ama tema olarak bi site var ordan temalarınızı bulabilirsiniz...

PalmerTech

PalmerTech

Üye
arkadaşlar, en fazla oyun ve uygulama bulabileceğiniz platformlardan biridir v9.3 lütfen önce bir araştırın.

buyrun n79 uyumlu oyun ekleyim size benden olsun ;)

galaxy on fire 2 hd ekran

moglart

Üye
Ben de 9.3 kullanıcısıyım. Arkadaşın konuyu açtığı tarihe bakıyorum da, bundan yaklaşık iki ay evvel. Yani sanırım, 9.3'ün henüz taze olduğu zamanlar. Zira n79 da daha yeni çıktı ve insanlar yavaş yavaş bu ürüne yöneldikçe, aynı sorunlardan yakınanların sayısı artacak.
Mesela ben n79'uma blz. uzantılı bir oyun kuramadım. Neden? Çünkü, blzinstapp programı henüz os 9.3'e uygun değil. Ya da var ama ben bulamadım. Yeni bu yeni sistemin sorunları, şimdilik diğerlerinden zor çözülüyor, o sebele ayrı bir konu açılabilir.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar, en fazla oyun ve uygulama bulabileceğiniz platformlardan biridir v9.3 lütfen önce bir araştırın.

buyrun n79 uyumlu oyun ekleyim size benden olsun ;)

galaxy on fire 2 hd ekran
Ways kardesıme bak benım abilerıne gusellık dea yaparmıs way canına yha kardesım sen dalga gecıyorsun herhalde bizde buluyoruz oyun vb.. seyler elbet o kadar comez degılız ama bana lazım olan doru durust video oynatabılen n79 için bir video oynatıcı program ama nerdeee oke hadi bakıım bys:oke:

mc zerem

mc zerem

Üye
:kop:

oguziverson

oguziverson

Üye
dostum boş yere konu açman kimsenin ilgisini çekmez boşuna uğraşma senin istediğin şey bu sitede büyük ihtimalle vardır yoksa bile internette kesin vardır. İyi araştırmamışsın bir daha dene
bu cevaba koptum ya yok böle bi insan ya:kop::kop::kop:
özelikle senin istediğin şey büyük ihtimalle vardır bölümü bomba ya:D:d:d:d:d:D
arkadaşım ihtimaller üzerinde durcağına anasayfada varmı yokmu bi baksan ????????????:nono:

arif1977

Üye
ZEDGE.COM. en iyi sitelerden birisidir, tema icin. ben kendim NOKIA N85 kullaniyorum, tabiki hersey bedava.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
ZEDGE.COM. en iyi sitelerden birisidir, tema icin. ben kendim NOKIA N85 kullaniyorum, tabiki hersey bedava.
Tesekkurler kardesım ama sitemızde zaten guncel olarak cok gusel temalar mevcut yani bana tema lazım degıl benım anlatmak ıstedıgımı algılayamadın sen diyorumki synbıan 9.3 özel bir ısletım sıstemı su anda en yenı ve en yenılıkcı sistem o yuzden aynı 9.5 ler gıbı bızde ayrı konu ıstıoruz dıorum yani program tema oyun vs.. paylasabılmek ıcın saygılar bys:oke:

yalniz_kurt45tr

yalniz_kurt45tr

Üye
güzel programlarını nerde bulabiliriz yaw bende n85 kullanıcısıyım ama bulamıyorum ve bulduklarımda yüklenmiyor. yardım!!

berk_dogan

Üye
Tesekkurler kardesım ama sitemızde zaten guncel olarak cok gusel temalar mevcut yani bana tema lazım degıl benım anlatmak ıstedıgımı algılayamadın sen diyorumki synbıan 9.3 özel bir ısletım sıstemı su anda en yenı ve en yenılıkcı sistem o yuzden aynı 9.5 ler gıbı bızde ayrı konu ıstıoruz dıorum yani program tema oyun vs.. paylasabılmek ıcın saygılar bys:oke:

evet arkadaş haklı oyun tema vs. çok ama ayrı bir konu yok OS 9.3 diye :(

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Sana şu kadar söyliyim 5 aydır mı ne bu sitenini üyesiyim tarayıcımda en üstte eklidir .Her gün girerim sana sadeec şunu söyliyim bu sitede ne ararsan buluyosun şahsen 5 aydır keşfedemedim bissürür temna indirdiim ama daha hepsini bitirmiş değilim.Arkadaşımın n79 u benim n73 ü var ve birbvirimize herşeyi aktarıyoruz 1 kaç istisna hariç n79 ile n73 arasında pek fark yok sen 9.1 in oyunlarına bile baksan olur çünkü hepsi s60v3 modunda ve iki telde de ekran ççözünürlükleri aynı(320 ye 240)

--------------- Ekleme ---------------

Şunu eklemeyi unuttum bu siteden daha iyi bi site bulamassınız dediğim gibi n73 üm var ve hemene hemen hepsi n79 a uyuyo demek ki siz de 9.1 uygulamalarını deneyebilirmisniz

ttgg

ttgg

Üye
Galiba şu 9.3 ün biraz daha yayılması lazım :)

jimilrose

jimilrose

Üye
Electronic sana katılıyorum her zaman yanındayım.

CİHAT EMRE

Üye
opera mını dostum

Üst Alt