nolursunuz yardım edin:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ism@il 54

ism@il 54

Üye
    Konu Sahibi
nolursunuz yardım edin:(
arkadaşlar türkcell-im de gezinirken dikkatimi çekti adidasın bi sayfasına girdim oyun flan yzıyodu.bende indirdim.oyunların yanına yüklenmiş.bende oyun sansın.açtığım da test gibi bişeymiş.silmeye kalktım olmadı.*#52828378# denedim bişi çıkmadı.tele reset attım yine olmadı,lütfen yardım edin:vur:vur:vur:vur:vur(telefon=d500)

--------------- Ekleme ---------------

lütfen bakıp geçmeyin bildiğiniz varsa söyleyin:(

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
şu anda telefona zararı varmı yani java dünyası menüsünde duruyo ama çalışıyormu yani zaraı yoksa seçeneklerden sil silinmiyorsa boşver gitsin tabi zararı yoksa zararlı ise format atmalısın ama olmuyor demişsin telefoncuya yada servise gitmelisin...

oflu250

oflu250

Üye
yol şu arkadaş *#52828378# yap orda TFS RESET yazıyo gir java full reset diyo söyliyim JAVA DÜNYASINA SADECE FORMAT ATAR TELDE BAŞKA HİÇBİYERE DOKUNMAZ java dünyası ilk aldığın gibi olur o ilk aldığındaki oyunlar kalır sadece diğer şeyleri yeniden yüklemen gerekir HEPSİ GİDER

ism@il 54

ism@il 54

Üye
    Konu Sahibi
yol şu arkadaş *#52828378# yap orda TFS RESET yazıyo gir java fll reset diyo söyliyim JAVA DÜNYASINA SADECE FORMAT ATAR TELDE BAŞKA HİÇBİYERE DOKUNMAZ java dünyası ilk aldığın gibi olur o ilk aldığındaki oyunlar kalır sadece diğer şeyleri yeniden yüklemen gerekir HEPSİ GİDER
dediğini yaptım ama hiç bişi olmadı:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt