Nokia n95 v30 SÜRÜMÜNÜ SERTİFİKALANDIRMA ..aNL..

Sponsorlu Bağlantılar

muallimc

Üye
Teşekkür ederim arkadaşım. Dimağına sağlık, o klavyenin tuşlarına basan ellerine, parmaklarına sağlık. çok güzel anlatmışsın.
Anlatılanları bir fiil uygulayın, işlem başarıyla sonuçlanacak.

izmlocal

Üye
2. "Hellocarbide" isimli kurduğumuz programı çalıştırın.
Options -> Menu 1 seçin. "Done.probably" yazılı bir mesaj göreceksiniz. "Yes" diye cevaplıyoruz.

3. Arka planda çalışan dosya yönetici programını açın. Telefonunuza attığınız "CapsOnOff" klasörü içindeki "CProfDriver_SISX.ldd" isimli dosyayı "C:\sys\bin" klasörüne kopyalayın.

demişsiniz fakat makine zaten c:sys bin e bizi ulaştırmıyor ki sadece c altında sys duruyor öyle bin filan yok !

nemkate

Üye
ayrıca Hellocarbide" isimli kurduğumuz programı çalıştırın.
menu1 e bastıgımızda atıyor programdan bizi ??neden?

kazim49

Üye
kardeş bende dun gunceledim 31.0.17 vesiyonu olmadı hiç bir şekilde olmuyor lutfen yardım
hiç birşey yükleyemiyorum.....

ceyhuncs

ceyhuncs

Üye
Hellocarbide açılmıyorkı yapalım olmuyor yanı versıon 31.0.015

kazim49

Üye
kimse yokmu?? yardım lutfen...Hellocarbide kurdum işe yaramıyor ...eski versiyon nasıl yuklerim bu konuda yardım bekliyorum

alben1982

Üye
n73 sorunsuz arkadaşlar eğer dikkatli okursanız sizde yaparsınız sadece dikkat edin

kazim49

Üye
n 95 31.17 versiyon günceledim nasıl eski versiyonu yüklerim????

kazim49

Üye
n 95 31.17 versiyon günceledim nasıl eski versiyonu yüklerim??
allah askına cevap yazın...

cihangircoskun

Üye
maalesef geri alamazsın.gecmıs olsun dostum:(

volpan

volpan

Üye
teşkkürler

mtlife

Üye
olmuyo arkadaşım ya
n95 var bende fakat sertifika hatası diyor

gookhangungor

gookhangungor

Üye
beyler hellocarbide bana hiç soru sormadan kapatıyor kendini menü 1 seçince acaba nedendir bu problem ? n95 8gb de oluyor bu olay cvp yazan olursa sevinirim

burhanbal

Üye
n82 v31 olmadı dostum

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
anl_tr ;

Yüreğine emeğine sağlık ALLAh razı olsun... ÇALIŞIYOR :oke:

kaan0

kaan0

Üye
çok karışık bu yaw...

nooym

Üye
yüklemelerin hepsini aynen yaptim ama hellocarpit adli program i scinca menu 1 basiyorum direk programdan cikiyor lütfen yardim

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
yüklemelerin hepsini aynen yaptim ama hellocarpit adli program i scinca menu 1 basiyorum direk programdan cikiyor lütfen yardim

@Dostum zaten normal olan da bu, prodan çıkıcak ve sen arka planda açık bıraktığın explore programı sayesinde c/sys/bin dosyasına ulaşmış olacaksın, Mükemmel bi şekilde anlatılmış sadece daha dikkatliokuyup adım adım gidin çok basit

firatliv

Üye
beyler hellocarbide bana hiç soru sormadan kapatıyor kendini menü 1 seçince acaba nedendir bu problem ? n95 8gb de oluyor bu olay cvp yazan olursa sevinirim

bende yukluyorum ayni sekilde cikiyo bisey demeden.sonra x-plore da sys gozukuo ama icerik bin falan yok yani.ne yapmaliyim millet yardim edin plzz

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
paylaşım için teşekkürler

Üst Alt