sms yazması en rahat telefon yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EFSANE98_1

Üye
    Konu Sahibi
sms yazması en rahat telefon yardım
slm arkadaşlar sms yazması rahat bi tel arıyorum 2. tel olarak. tek önemli kriter şarjının uzun süre dayanması ve smsde rahat olması. bütçeye gelince nokianın modelli telleri zaten max 3 4 gün gidiyor oyuzden modelli bişe olmaması lazım.

önerilerinizi bekliyorum:)

bu arada diğer modellerde olarabilir V3ü duymuştum çok yakışıklı tel;) ama sarjı nasıl gidiyor bilmiyorum

ash54

ash54

Üye
valla 6300 ideal sms için onun dışında şarjı bayağı uzun giden ve yazmasıda rahat 1100 ve 2100 var tabi onları tercih edeceğini pek zannetmiyorum :ehe

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
konu daha once acılmıstı sanırım:nono:arama yaparsan rahatlıkla bulabıleceksın

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
nokia telleri iyi samsung karışık

kaan0

kaan0

Üye
büyük tuşlu olarak 110i var tuşları birbirine çok yakın değil ama sakın n70 n73 tarzı bişey alma onlar çok küçük tuşlara sahip :oke::oke:

EFSANE98_1

Üye
    Konu Sahibi
valla 6300 ideal sms için onun dışında şarjı bayağı uzun giden ve yazmasıda rahat 1100 ve 2100 var tabi onları tercih edeceğini pek zannetmiyorum :ehe
2.tel olarak alcam zaten:)adım zübbeye çıkar snra:D:Ddüşük iyidir;) 6300ı hiç sevemedim gitti yaa ama tuşları sert onun

büyük tuşlu olarak 110i var tuşları birbirine çok yakın değil ama sakın n70 n73 tarzı bişey alma onlar çok küçük tuşlara sahip :oke::oke:
o tarz bişey bakıyorum zaten ama tek sorun tipi çok tipsiz yaa:) şuan n70 kullanıyorum zaten oldukça küçük ama abartılacak kadar kötü değilmiş 1senedir gocunmadan kullanıyorum valla:D

ZaZuM

ZaZuM

Üye
2100

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...