Nokıa e71 almanya vodafone product code lazım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknologs

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa e71 almanya vodafone product code lazım...
bana e71 almanya vodafonenin product code si lazım...e71 telefonum almanyadan geldi...arızalandı..servise gönderdim yapıldı geldi...ama türkçe firmware yüklemişler...bendeki e71 almanya olduğu için y harfi sol altta z harfide y nin yerinde...türkiyedeki ise normal q klavye gibi..yani iki tuş tr ile almanyada yerleri farklı...ben y ye basınca z yazıyor..z ye basıncada y yazıyor...sadece 2 tuşta sorun var..buda benim canımı sıkıyor tabi...product code değiştirip nemesis ile almanya vodafone nin firmwaresini yüklicem sorun çözülcek...şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

venedikli.uA

Üye
bana e71 almanya vodafonenin product code si lazım...e71 telefonum almanyadan geldi...arızalandı..servise gönderdim yapıldı geldi...ama türkçe firmware yüklemişler...bendeki e71 almanya olduğu için y harfi sol altta z harfide y nin yerinde...türkiyedeki ise normal q klavye gibi..yani iki tuş tr ile almanyada yerleri farklı...ben y ye basınca z yazıyor..z ye basıncada y yazıyor...sadece 2 tuşta sorun var..buda benim canımı sıkıyor tabi...product code değiştirip nemesis ile almanya vodafone nin firmwaresini yüklicem sorun çözülcek...şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

Aynı sorun benim telefonda da var, nasıl çözdün?

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
0577724:RM-346VODAFONEGERMANYBLACKSTEEL

0558785:RM-346EUROCGERMANYGREYSTEEL

ıkısınıde tek tek denemenı tavsıye ederım, usttekı sıyah renk ıcın alttakı gri renk ıcın

safak4

Üye
ya arkadaslar bende almanyadan gelen bı e 72 ı var z yerıne y yazıyor bu sorunu nasıl hallettecem yardımcı olurmusunuz ayrıca ıstanbulda hangı servıs bunu yapabılır bana adres yada tel verebılırımısınız

--------------- Ekleme ---------------

donuyorda ara ara

ofsevim

Üye
arkadaşlar bana da almanyadan ama sadece vodafone için üretilmiş telefon gelecek markası samsung.burda açılabiliyormu bir bilginiz var mı bilen varsa [email protected] adresime bir mail atsınlar .çok teşekkürler şimdiden

ercan ua

Üye
0577724:RM-346VODAFONEGERMANYBLACKSTEEL

0558785:RM-346EUROCGERMANYGREYSTEEL

ıkısınıde tek tek denemenı tavsıye ederım, usttekı sıyah renk ıcın alttakı gri renk ıcın
kardeş bu kod lar nasıl kullanılacak bilgi verirsen sevinirim teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt