SaLih baba 'yı merak edenler, ANTI-SANSÜR işte burada..!! :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Benimle ilgili daha geniş bilgiye sahip olmak için beni bulunuz...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Salih Baba™ Hayranları Derneği Kuralım.. :)

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Sende Adaşın Salihyet gibi Hayatını Anlatan Konular Açabilirsin :oke:
Tabi Cesaretin Varsa :naughty:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Salih Baba™ Hayranları Derneği Kuralım.. :)

Ve dernek üyelerinden aylık 10 kontor alıyım ...:D

--------------- Ekleme ---------------

Sende Adaşın Salihyet gibi Hayatını Anlatan Konular Açabilirsin :oke:
Tabi Cesaretin Varsa :naughty:

Cesaret meselesi değilde:coold: Salihyet forumla özleşmiş bir kişi olduğundan ve Co-Admin(Forumstar) olduğundan anlatacak cok seyi oluyor:oke: ki bende öyle bişi yapsam Salihyetten bir farkım olmaz:ehe:ehe:eheAynısı yapmak hem onun hemde benim acacağım konunun ilgi seviyesini düşürür o nedenle belki baska bir projeyle olabilir...
:hmmm:naughty::naughty:

Sende maşallah 3 gün önce üye olmuşsun ama Salihyetin öyle konular actığından haberin var yoksa sen eskilerden tanıdık birimisin:ehe:ehe:eheBenden kaçmaz:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Salih Baba™;1252138' Alıntı:
Ve dernek üyelerinden aylık 10 kontor alıyım ...:D

--------------- Ekleme ---------------

Cesaret meselesi değilde:coold: Salihyet forumla özleşmiş bir kişi olduğundan ve Co-Admin(Forumstar) olduğundan anlatacak cok seyi oluyor:oke: ki bende öyle bişi yapsam Salihyetten bir farkım olmaz:ehe:ehe:eheAynısı yapmak hem onun hemde benim acacağım konunun ilgi seviyesini düşürür o nedenle belki baska bir projeyle olabilir...:hmmm:naughty::naughty:

Sende maşallah 3 gün önce üye olmuşsun ama Salihyetin öyle konular actığından haberin var yoksa sen eskilerden tanıdık birimisin:ehe:ehe:eheBenden kaçmaz:ehe

Ben hayatımı roberto carlos'a okutturmayı planlıyorum :ehe Sitemizi çok daha ileriye taşıyacağız inş..

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ozan

Ozan

Admin
Varmış karizma, Salih kadar olmasa da :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt