Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SaLih baba 'yı merak edenler, ANTI-SANSÜR işte burada..!! :D
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™
Üye
Benimle ilgili daha geniş bilgiye sahip olmak için beni bulunuz...
Mustafa Furkan
Üye
Salih Baba™ Hayranları Derneği Kuralım..
BaşıBozuk
Üye
Sende Adaşın Salihyet gibi Hayatını Anlatan Konular Açabilirsin
Tabi Cesaretin Varsa
Cesaret meselesi değilde Salihyet forumla özleşmiş bir kişi olduğundan ve Co-Admin(Forumstar) olduğundan anlatacak cok seyi oluyor ki bende öyle bişi yapsam Salihyetten bir farkım olmazAynısı yapmak hem onun hemde benim acacağım konunun ilgi seviyesini düşürür o nedenle belki baska bir projeyle olabilir...
Sende maşallah 3 gün önce üye olmuşsun ama Salihyetin öyle konular actığından haberin var yoksa sen eskilerden tanıdık birimisinBenden kaçmaz
Cesaret meselesi değilde Salihyet forumla özleşmiş bir kişi olduğundan ve Co-Admin(Forumstar) olduğundan anlatacak cok seyi oluyor ki bende öyle bişi yapsam Salihyetten bir farkım olmazAynısı yapmak hem onun hemde benim acacağım konunun ilgi seviyesini düşürür o nedenle belki baska bir projeyle olabilir...
Sende maşallah 3 gün önce üye olmuşsun ama Salihyetin öyle konular actığından haberin var yoksa sen eskilerden tanıdık birimisinBenden kaçmaz