6300 da Paket veri sorum var :((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
knx

knx

Üye
    Konu Sahibi
6300 da Paket veri sorum var :((
Pc suite ile pc yardımı ile cepten nete girmek isteğimde paket veri izni yokyur diyor ama ilk deneyişimde girmişti sonradan girmemeye başladı.
Hattım: Avea
forumlarda saatlerce dolaşmam rağmen bir çözüm bulamdım en iyisi derdimi yazıp care bulmak diye düşündüm :D
yardımcı olursanız sewinrm.

tnt_dogan

tnt_dogan

Üye
kanka bişey bulursan tnt_dogan@hot... buraya haber sal pls
! bende aymı sorunla ugrasıyorum

dsflkjlsdf

Üye
Ewt benimde tel 6300 bendede paketv erib ğlantısı yok dio

facacan

facacan

Üye
Pc suite ile pc yardımı ile cepten nete girmek isteğimde paket veri izni yokyur diyor ama ilk deneyişimde girmişti sonradan girmemeye başladı.
Hattım: Avea
forumlarda saatlerce dolaşmam rağmen bir çözüm bulamdım en iyisi derdimi yazıp care bulmak diye düşündüm :D
yardımcı olursanız sewinrm.
bağlanamassın bu telefonun modemi yok.

Desperado6

Desperado6

Üye
Arkadaşlar bunun nedeni biten kontörler olabilir,yani arama yapılamama hali eksi yada sıfır kontor gibi.Çünkü bende de oldu.Turkcell hattım ve bu bedava internet(50mb) kazanınca giriyodum.Kontör bitince paket veri bağlantısı yok diyor...

Karakuleli96

Üye
Bilader sorununu ben biliyorum. Mesele şu internet baglantı ayarların uçmuş. Bu aletin kusurlarindan biride pilini yuvasindan çikarınca internet ile ilgili ayarlar bozuluyor. Ayarları kendin yapılandirmayı ögren. Ayarları manuel girersen bozulma olmuyor. Kolay gelsin

EmreTekinArslan

EmreTekinArslan

Üye
Bilader sorununu ben biliyorum. Mesele şu internet baglantı ayarların uçmuş. Bu aletin kusurlarindan biride pilini yuvasindan çikarınca internet ile ilgili ayarlar bozuluyor. Ayarları kendin yapılandirmayı ögren. Ayarları manuel girersen bozulma olmuyor. Kolay gelsin

buna ek bilgi olsun : internet ayarlarını operatörlerin sitesinden bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt