N73 Sürgülü Kapak Sorun??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kralturk

Üye
    Konu Sahibi
N73 Sürgülü Kapak Sorun??
arkadaşlar acil yardım tlf daha yen, aldım gibi bişe ne yapmalıyım kapağı açıyorum kamera açılıo kapanıo bişeler oluo anlamadımmmmm:deal::sukur:

mservank

mservank

Üye
gevşemiştir tırnağı görmüyor olabilir değiştirmeniz gerekiyor sanırım

kralturk

Üye
    Konu Sahibi
başka bi çözüm yokmuuuuu

eren6523

eren6523

Üye
ya kardeşim dişlerini kontrol et olmassa kapağı değiştir:oke:

kralturk

Üye
    Konu Sahibi
ya bu diş ne oluyor bi resmi falan varmııı????

thecarbon

Üye
kardes sen gıt n95 al en ıyısı hıc bır sorun yok bende 6600 var bırde n95 de hıc sorun yok:sn:

Dampierre

Dampierre

Üye
Arkadaşım sen onu garantiye gönder aynı sorun bendede oluyordu garantide arka kapağı değiştirdeler sorun ortadan kalktı.Telefonumuda 1 haftada geri verdiler.Ama sen 1 hafta telefonsuz kalmak istemiyorsan 27 $'a yeni bir kapak alabilirsin.

mservank

mservank

Üye
ya bu diş ne oluyor bi resmi falan varmııı????

ya diş küçük bir şey objektif kapağını ittiğinde kapak onu itikler ve tuşa basmış gibi olur kamera açılır kapattığında diş eski haline döner ve kamera kapanır
kapak dişi görmediği için veya bir an görüp kapandığı için kamera da kapnıyor
bu araa küçük bir kapak için koskcoa telefon değiştirilmez para bol herhalde

herrberk

herrberk

Üye
arkadaşlar kapak gevşemiştir içine küçük kağıt parçaları koyun oluyo benim öyle valla hiç çıkmıyo...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Direk Servise Götüresene Tel Garantilidir Yeniyse.

cakma_dj

Üye
yok bilader bende de aynı sorun yaptı noluyo acaba dedimm benim batarya tam oturmuyor arkasına kagıt koydum o sorunu giderdim ancak kapagı kapatırken bataryanın yanında 2 tane anten gibi diş var onlar kapaga surtmesi gerekiyo.Kamera acılıp kapanması o sebepten servise goturmene gerek yok. O dişlere bi bak

kaan0

kaan0

Üye
yok bilader bende de aynı sorun yaptı noluyo acaba dedimm benim batarya tam oturmuyor arkasına kagıt koydum o sorunu giderdim ancak kapagı kapatırken bataryanın yanında 2 tane anten gibi diş var onlar kapaga surtmesi gerekiyo.Kamera acılıp kapanması o sebepten servise goturmene gerek yok. O dişlere bi bak

kardeş seni duymaz o konu çoktaaan kapanmış...

gokhan1620

Üye
arkadaşlar benim telefonunda arka sürgüsünün tamamen dişleri kırıldı sadece sürgüsünü satarlarmı yoksa tum kapak değişekmi? bi yarım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...