n70 fontu nasıl değiştirecem?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeas

zeas

Üye
    Konu Sahibi
n70 fontu nasıl değiştirecem?
2 sattir ugraşıyorum fontu değiştiremedim elimde font örenekleri var ama nereye anlamadım bi arkadaş hafıza kartında resource klösüne at demiş ama hafıza kartında öle bi klasör yok napıcamı şaşırdım verdiğnizFont Değiştirme (FontRouter LT) programı n70 de dosya bozuk yazıo yardımcı olursanız sevirinirim saygılar:sn:

--------------- Ekleme ---------------

güncel

Esendağlı

Esendağlı

Üye
2 sattir ugraşıyorum fontu değiştiremedim elimde font örenekleri var ama nereye anlamadım bi arkadaş hafıza kartında resource klösüne at demiş ama hafıza kartında öle bi klasör yok napıcamı şaşırdım verdiğnizFont Değiştirme (FontRouter LT) programı n70 de dosya bozuk yazıo yardımcı olursanız sevirinirim saygılar:sn:

--------------- Ekleme ---------------

güncel
Kardeş elindeki 'fontların'dosya uzantısı 'sis' değilmi?eğer sis ise telefona kuruyosun,eğer 'dosya bozuk'hatası veriyorsa cihazın ile uyumlu olmayabilir.

kaan0

kaan0

Üye
Kardeş elindeki 'fontların'dosya uzantısı 'sis' değilmi?eğer sis ise telefona kuruyosun,eğer 'dosya bozuk'hatası veriyorsa cihazın ile uyumlu olmayabilir.

kardeş fontların uzantısı ttf olur bildiğim kadarıyla. Ben fontu font router adlı 1 proyla değiştiriyorum ama pek iyi olmuyo mesela tr karakterlei desteklemito bazen.:oke:

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt