Vodafone Mevcut abonelere HER YÖNE LİMİTSİZ KONUŞMA + SMS 72,72 lira

Sponsorlu Bağlantılar

solgun50

solgun50

Üye
Çıktı merak etmeyin cihaz değil Avea benzeri bişey...Kaç aylıksınız anlamadım ki bekleyin biraz zaten mevcut tarifeler güzeldi bunu neden çıkartıyorlar onu anlamadım.Ama gerçekten helal olsun dedim tarifeyi görünce.
ya baba kaç aylık diyorsunda senin bu forumda söyleyipte çıkmayan birsürü haberin var bugün hem 1 nisan şakan güzeldi ayrıca...

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Adamın dedikleri çıkıyor yahu.Bir kere çıkmadı sanırım ondada bunu dedi geri çekmişlerdi..

pitbull112233

pitbull112233

Üye
Tarifeyi görünce helal olsun dedim diyorsun ama neden çıkardılar anlamadım diyorsun burada çelişki yokmu k4u.Eğer daha iyiyse çıkarsınlar boşver

Ama anlamadığım Vodafone bir kaç aydır akşam içki içip sabahmı tarife çıkarıyor anlamak güç..Önce ceplimitsiz sonra yeni cep limitsiz ya şimdi yeni yeni ceplimitsizmi geliyor..

Cep Öğrencide önce smsleri sms kontör yaptılar, sonra kaldırdılar sms kampanyası yaptılar, sonra her 150 yüklemeye 250 sms dediler..

CepÖğrencide 150 ve üzeri yüklemeye 5 dk sı 1 kontör dediler. Sonra bir daha değiştirdiler 15 dk sı 1 kontör dediler..

Nasıl bir ekip var anlamak güç..

Şimdi gerçekten merak ediyorum helal olsun denilecek ne yaptılar: Bangır bangır reklamlar devam ederken yeni tarife sunmak nasıl bir mantık olacak..

Muhtemelen her yön sınırsız diyecekler şimdi onada 55 derler . 25,35,45,55 bunun yanında birde sms koy başkada oynama kardeşim tarife ile millet ne olduğunu bilsin anlasın..

SMS kampanyası yapıyorsun 28 gün sürüyor yükle kazan yapıyorsun 30 gün sürüyor..

Standart getir şu işlere sonra dünya devliğinden bahset herkese..

Eski bir Vodafone'cu olarak sunu rahatlikla soyleyebilirim ki firmanin icinde calisan adamlar halen eski Telsim mantigiyla hareket eden kisiler. Zaten bir bolumu temizlendi en son isten cikarma vakasinda ama bir bolum halen duruyor. Padisahlik usulu calisma sistemi var orda. Yetenek kabiliyet gerekmiyor. Annen,baban calisiyorsa sen de bir sekilde giriyorsun. Vodafone Turkiye'ye ilk geldigi zaman hicbir eski yoneticiyi(!) gondermedi. Ben 2 sene calistim orda. Ben ciktiktan kac ay sonra gonderildi adamlar. Normalde Ingilizler gibi otoriter,astigim astik kestigim kestik seklinde dusuncesi olan bir toplumun sirket yonetme anlayisi da kendi adamlarimi getiririm onlar daha guzel yonetir seklindeydi ama nedende Turkiye'de bunu yapmadilar ve su anda cezasini halen cekiyorlar. Saygilar

solgun50

solgun50

Üye
Adamın dedikleri çıkıyor yahu.Bir kere çıkmadı sanırım ondada bunu dedi geri çekmişlerdi..
doğru sınırsızlar vodafonenin müdürünün ağzından laflar özellikle vodafpnenin sınırsızı geliyo dediğinde inandık kaç kişiye yalancı duruma düştük bekleyin gidenler geri gelecek başlığı da cep öğrenci içinmiş çok büyük olay ya cihaz hikayesi yine aynı o yüzden dereyi görmek gerek...

Ozan

Ozan

Admin
Tarifeden Vodafone bireysel faturalı hattını en az 3 fatura dönemi kullanmış ve ortalama fatura tutarı 50 TL ve üzeri olan aboneler faydalanabilecektir. Vodafone; belirlenen kriterleri BTK bilgisi dahilinde değiştirme hakkına sahiptir.

Bu şartları sağlayan abonelerin geçmesi çok mantıklı, sanırım reklamları yakında çıkar ve umarım dogru bir tarife olur . :)

paradox1026

paradox1026

Üye
50tl üstü ödemeler içi normal:)

Ozan

Ozan

Admin
Az önce Vodafone müşteri hizmetleri ile görüştüm ve bu tarifeye alımın olmadığını ve böyle birşeyin gündemde olmayacagini belirttiler ..

Mevcut limitsiz herkesle tarifesindeki, diğer operatörlere olan 500dk lık limitin kaldırılacağı bir tarife olacak mı sorusuna, şu an gündemde degil diye bir cevap aldım

bilginize.

solgun50

solgun50

Üye
Az önce Vodafone müşteri hizmetleri ile görüştüm ve bu tarifeye alımın olmadığını ve böyle birşeyin gündemde olmayacagini belirttiler ..

Mevcut limitsiz herkesle tarifesindeki, diğer operatörlere olan 500dk lık limitin kaldırılacağı bir tarife olacak mı sorusuna, şu an gündemde degil diye bir cevap aldım

bilginize.
iiii killlyou ya söyleyinde boşuna şakalar yapmasınnnn

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Eski bir Vodafone'cu olarak sunu rahatlikla soyleyebilirim ki firmanin icinde calisan adamlar halen eski Telsim mantigiyla hareket eden kisiler. Zaten bir bolumu temizlendi en son isten cikarma vakasinda ama bir bolum halen duruyor. Padisahlik usulu calisma sistemi var orda. Yetenek kabiliyet gerekmiyor. Annen,baban calisiyorsa sen de bir sekilde giriyorsun. Vodafone Turkiye'ye ilk geldigi zaman hicbir eski yoneticiyi(!) gondermedi. Ben 2 sene calistim orda. Ben ciktiktan kac ay sonra gonderildi adamlar. Normalde Ingilizler gibi otoriter,astigim astik kestigim kestik seklinde dusuncesi olan bir toplumun sirket yonetme anlayisi da kendi adamlarimi getiririm onlar daha guzel yonetir seklindeydi ama nedende Turkiye'de bunu yapmadilar ve su anda cezasini halen cekiyorlar. Saygilar
Bu çok doğru bir gözlem arkadaşım şirketin içinde bulunmuş ve olayı çözmüş.TMFS zamanından kalma devlet memuru mantığı ile işe alınan personeller temizlendi sabat 8 akşam 5 mantığı ile çalışan Vodafone a hiçbir destek vermeyen çözüm üretmeyen gereksiz personller vardı.İngiliz disiplinine uymayan personellerdi çıkarttı.Şirket hatları için okudum 10 şirket hattı alan firmalara dediğim gibi Avea nn fiyatına çok yakın hatta aynı fiyatı verecekler.Bireyseller için okumadım.Bekleyin diyorum siz beni suçluyorusunuz.1 Nisan şakası değil burası oyun alanı mı ki size 1 Nisan şakası yapacağım.Benim açtığım konulara gelince evet sınırsız tarfiesi gündem de idi ama Avea nın alt yapısı çökünce geri çekildiler sistemleri test ettiler ve şimdi baz istasyonlarına çok güveniyorlar.Cep limitsize gelince 25,35 ve 45 tl paketleri çıkarttılar ama bunlar bireysel.Şirketlere yönelik elle tutulur bir kampanya yok bu da okuduğum kadarı ile şirketlere verilecek bir tarife.Ama bireysel için ne olur onu bilemiyorum.Bekleyip göreceğiz.

solgun50

solgun50

Üye
::(

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Şirketler için zaten yeni cep limitsiz var hatta sabit hat seçenği 1000 dk ile sınırlı..

Şimdi şirketlere sınırsız çıkarsa bireysel müşterilerde bundan beklenti duyar..

Dediğim gibi olmalı

25 tüm vodafone
35 vodafone + sabit
45 vodafone + sabit +500 dk her yön
55 her yön

Son seçeneğe SMS paketide bedava verilirse süper olur, sadece şebeke içi bile yeter :oke:

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Şirketler için zaten yeni cep limitsiz var hatta sabit hat seçenği 1000 dk ile sınırlı..

Şimdi şirketlere sınırsız çıkarsa bireysel müşterilerde bundan beklenti duyar..

Dediğim gibi olmalı

25 tüm vodafone
35 vodafone + sabit
45 vodafone + sabit +500 dk her yön
55 her yön
Tam üstüne bastın kaldır ayağını:oke:

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Tahminimiz güzel o zaman. Mantıklıda yapmışlar aferin vodafone..

Ancak Bireysellerin yararlanması şart.Turkcell Aran kazan oldukça bireysellere verirlermi bilmiyorum açıkcası..

Üst Alt