Vodafone Mevcut abonelere HER YÖNE LİMİTSİZ KONUŞMA + SMS 72,72 lira

Sponsorlu Bağlantılar

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Mevcut abonelere HER YÖNE LİMİTSİZ KONUŞMA + SMS 72,72 lira

Her Yöne Limitsiz tarife ile aboneler aylık 72,71TL ücret karşılığında yurtiçi her yöne görüşme görüşme yapabilir ve SMS atabilir. Aboneler aylık maksimum 10.000 dakika ve 10.000 SMS i ücretsiz kullanabilir.
10.000 dakika aşıldığında aboneler 30,30 kr ve SMS kullanımı aşıldığında 23,02 kr üzerinden ücretlendirilir.
Ücretsiz görüşme hakkı sadece yurtiçi aramalar için geçerli olup, yurtdışında veya KKTC'de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir.

Sabit telefon aramaları sadece yurtiçi ev iş sesli aramalarını kapsamaktadır.Özel servis numaraları ve Kıbrıs aramaları kapsam dışındadır. (0392) Kıbrıs aramaları ayrıca ücretlendirilir.(KDV ÖİV dahil 67,9 kr)
Ücretsiz görüşme olanağı, abone aktivasyonu yapıldığı andan itibaren veya pakete geçiş tarihi ile başlayacaktır.
Abonenin ilk faturasında aylık toplu süre ücreti; aktivasyon tarihi ile fatura kesim tarihi arasındaki gün sayısı ile orantılı olarak fatura edilir.

Bu tarifede özel servisler, faks, data, WAP kullanmı ücretlendirilmektedir.
Dönem içerisinde yapılan paketten her türlü çıkış ve iptal işlemi durumunda abone toplu süre ücretininin tamamını öder.

Toplu süre ücreti abonenin faturalarında ilgili fatura döneminde tahsil edilir.
Tarifeden Vodafone bireysel faturalı hattını en az 3 fatura dönemi kullanmış ve ortalama fatura tutarı 50 TL ve üzeri olan aboneler faydalanabilecektir. Vodafone; belirlenen kriterleri BTK bilgisi dahilinde değiştirme hakkına sahiptir.

By_LOST

By_LOST

Üye
Bilgi İçin Saolsın Kardeş

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Arkadaşım böyle bir tarife yok.Yanlışlıkla koyulmuş bir bilgi bu siteye.Hem yeni abonelik kabul edilmeyen tarifeler içinde geçiyor dikkatinizi çekerse.

By_LOST

By_LOST

Üye
Peki Vodefone Resmi Sitesinde Nasıl Var

paradox1026

paradox1026

Üye
sitede bağımlı abonelik dio killyou yanıltma bizi sitede var

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Bağlılık indirimi yeni abone kabulu olmayan bir tarife sadece 3 ay 50 nin üstüne fatura getiren abonelere olan bir tarife sanırım

LİMİTSİZ SMS LİMİTSİZ KONUŞMA

60 LİRA

KDV ÖTV DAHİL 72 lira..

Yazan ben değil Vodafone'un sitesi..

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Arkadaşlar yeni abonelik kabul edilmeyen faturalı hat tarifelerin bölümünde alt satırda dikkatinizi çekerim.Bu tarife sadece müşteri temsilcilerine verildi avea a sınırsız tarifesine geçmek isteyen abonelere özel bir teklifti.Ama şuan için böyle bir tarife yok.Hem 72,72 tl pahalı:oke:Bekleyin geliyoruz.:islik:ehe

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Bekleye bekleye yıl oldu :ehe:ehe

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Çıktı çıktı ama sadece resmi duyuru yapılmadı.Okudum çok beğendim sizde beğeneceksiniz.

solgun50

solgun50

Üye
Arkadaşlar yeni abonelik kabul edilmeyen faturalı hat tarifelerin bölümünde alt satırda dikkatinizi çekerim.Bu tarife sadece müşteri temsilcilerine verildi avea a sınırsız tarifesine geçmek isteyen abonelere özel bir teklifti.Ama şuan için böyle bir tarife yok.Hem 72,72 tl pahalı:oke:Bekleyin geliyoruz.:islik:ehe
kilyou baba valla sen de bekleyin diye diye vodafonede insan koymadın çıkınca söyle istersen çıkmayıveriyo sonra...

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Telefon mu tarifemi ..

Tarife değildir Telefondur..

Ne verebilirki..

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Çıktı merak etmeyin cihaz değil Avea benzeri bişey...Kaç aylıksınız anlamadım ki bekleyin biraz zaten mevcut tarifeler güzeldi bunu neden çıkartıyorlar onu anlamadım.Ama gerçekten helal olsun dedim tarifeyi görünce.

By_LOST

By_LOST

Üye
Çıktı merak etmeyin cihaz değil Avea benzeri bişey...Kaç aylıksınız anlamadım ki bekleyin biraz zaten mevcut tarifeler güzeldi bunu neden çıkartıyorlar onu anlamadım.Ama gerçekten helal olsun dedim tarifeyi görünce.

İşte Yakalandın Avea Li Seni :box

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi

Tarifeyi görünce helal olsun dedim diyorsun ama neden çıkardılar anlamadım diyorsun burada çelişki yokmu k4u.Eğer daha iyiyse çıkarsınlar boşver

Ama anlamadığım Vodafone bir kaç aydır akşam içki içip sabahmı tarife çıkarıyor anlamak güç..Önce ceplimitsiz sonra yeni cep limitsiz ya şimdi yeni yeni ceplimitsizmi geliyor..

Cep Öğrencide önce smsleri sms kontör yaptılar, sonra kaldırdılar sms kampanyası yaptılar, sonra her 150 yüklemeye 250 sms dediler..

CepÖğrencide 150 ve üzeri yüklemeye 5 dk sı 1 kontör dediler. Sonra bir daha değiştirdiler 15 dk sı 1 kontör dediler..

Nasıl bir ekip var anlamak güç..

Şimdi gerçekten merak ediyorum helal olsun denilecek ne yaptılar: Bangır bangır reklamlar devam ederken yeni tarife sunmak nasıl bir mantık olacak..

Muhtemelen her yön sınırsız diyecekler şimdi onada 55 derler . 25,35,45,55 bunun yanında birde sms koy başkada oynama kardeşim tarife ile millet ne olduğunu bilsin anlasın..

SMS kampanyası yapıyorsun 28 gün sürüyor yükle kazan yapıyorsun 30 gün sürüyor..

Standart getir şu işlere sonra dünya devliğinden bahset herkese..

piri.reis

piri.reis

Üye
Tarifeyi görünce helal olsun dedim diyorsun ama neden çıkardılar anlamadım diyorsun burada çelişki yokmu k4u.Eğer daha iyiyse çıkarsınlar boşver

Ama anlamadığım Vodafone bir kaç aydır akşam içki içip sabahmı tarife çıkarıyor anlamak güç..Önce ceplimitsiz sonra yeni cep limitsiz ya şimdi yeni yeni ceplimitsizmi geliyor..

Cep Öğrencide önce smsleri sms kontör yaptılar, sonra kaldırdılar sms kampanyası yaptılar, sonra her 150 yüklemeye 250 sms dediler..

CepÖğrencide 150 ve üzeri yüklemeye 5 dk sı 1 kontör dediler. Sonra bir daha değiştirdiler 15 dk sı 1 kontör dediler..

Nasıl bir ekip var anlamak güç..

Şimdi gerçekten merak ediyorum helal olsun denilecek ne yaptılar: Bangır bangır reklamlar devam ederken yeni tarife sunmak nasıl bir mantık olacak..

Muhtemelen her yön sınırsız diyecekler şimdi onada 55 derler . 25,35,45,55 bunun yanında birde sms koy başkada oynama kardeşim tarife ile millet ne olduğunu bilsin anlasın..

SMS kampanyası yapıyorsun 28 gün sürüyor yükle kazan yapıyorsun 30 gün sürüyor..

Standart getir şu işlere sonra dünya devliğinden bahset herkese..

:oke:

Üst Alt