Iphone vs 5800 xpress music

Sponsorlu Bağlantılar

Iphone - 5800 Xpress music

• Iphone

Kullanılan: 107 19.0%
  • 5800

Kullanılan: 455 81.0%

• Kullanılan toplam oy
    562
eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
Iphone vs 5800 xpress music
hangisi daha iyidir sizce? daha 5800 türkiye piyasasında satışa sunulmadı ama yinede gelen yorumlar güzel yabacı ülkeden :oke:

Quak3

Quak3

Üye
5800 Tabi Daha Kaliteli Daha Hoş

mami24

mami24

Üye
tabiki nokıa

DuDoooo

Üye
gecen hafta Nokia 5800 aldim cok güzel
bende iPhone 3G 16GB vardi ama bunun yerini tutmaz :)

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Benim Tercihim Iphone

ash54

ash54

Üye
5800 bin basar :box bea ıphoneda neymiş

macovale_80

Üye
i phonda görüntülü konuşma yok bluetoothdan veri aktarıp alamıyorsun GPS yok yok yok..
5800 tabilkide film izle müzik dinle internete baglan GPS e baglan dosyalarını internetten yada bluetoothdan baylaş harekete duyarlı bi sürü oyun var onlara bayıldım...

pavilion

pavilion

Üye
ikisine de para vermem ama tercih meselesiyse 5800 tabiki, şu iphone da ne buluyorlar anlamıyorum bi türlü..

qzem6767

Üye
i phonda görüntülü konuşma yok bluetoothdan veri aktarıp alamıyorsun GPS yok yok yok..
5800 tabilkide film izle müzik dinle internete baglan GPS e baglan dosyalarını internetten yada bluetoothdan baylaş harekete duyarlı bi sürü oyun var onlara bayıldım...

katılıorm ayrıca zil sesi sadece iphone'n sesi olabilio eer iphone kendini biraz daha gelistirirse ii ama suan 5800

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
i phne harika

eabiricik

Üye
arkadaşlar 5800 aldım ama şu anda çok pişmanım niye dieceksiniz 5800 kullananlar bilirler teli kitlemek için sağdaki kaydıraklı tuşu aşağıya doğru çekmek gerekiyo ben bunu yaptığım zaman ekran pert oluyo hiç bişi gürünmüyo yazılar kayıyo falan filan sizce tel viruslenmiş mi olabilir yoksa garantiye göndermek için daha fazla beklemiyim mi ? bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar....

ozn429

ozn429

Üye
5800 tabikii..

ULTRASsSLAN

ULTRASsSLAN

Üye
% 77 oyla Nokia 5800 suan

SANA TEK bir sözüm var kardes Kesinlikle 5800 hic bulasma iphone a basin agrimasin Nokia varken

ben alldim cok memnunum

onderbaba

Üye
Arkadaşlar bende 5800 almayı düşünüyorum ama iphone tercih etmememin nedeni fiyatı ve üzerinde gps olmaması bide apple'in para politikası insanı gıcık ediyor. Türkiyede MAC bilgisayarların tercih edilmemesindede programlarının yaygın olmaması ve korsanınnın bulunması neden oldu sanırım iphonedada aynı şey söz konusu birde piyasada onlarca çakma iphone var karizması bitti bence
fakat iphone'un malzeme kalitesi 5800 ü geride bırakmış yiğidi öldürelim hakkını yemiyelim ,

romachenko

Üye
kesinlikle onderbaba ya katılıyorum.ben de her iki telefonu denedim. Eğer artistik aramıyorsanız ve işiniz gerçekten fonksiyonellik ise kesinlikle 5800 derim. Adı 3G olmasına rağmen 3G kullanımlarının büyük bir kısmını karşılamıyor i-phone. Ama malzeme kalitesi dersen başka. Bir de sadece dokunmatiği daha iyi. Apple farkını orada göstermiş. Ama sizi pc nin başında i-tunes' e kitlemesini de çok iyi biliyorlar. Mesela telefona yeni bişey eklemek için eski yüklü olan herşeyi (resimler, müzikler, varsa filmler.... yani yüklü paketi) silmeden yenisini ekleyemiyorsunuz. Bu da 16 gb bir i-phone için yaklaşık 2 saat demek. Nokia ise plug-play :oke: kısaca ben NOKIA 5800 derim.

Revengeful

Emekli Yönetici
kesinlikle 5800

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Kesınlıkle 5800 alma allah belalarını versın nokıa'nın en cok bozulan telefonu secıldı bende var ıllet oldum satcam

asmenasmen1

Üye
teşekkür ederim

Progressivity

Progressivity

Üye
Kesınlıkle 5800 alma allah belalarını versın nokıa'nın en cok bozulan telefonu secıldı bende var ıllet oldum satcam

kardeşim senin telefonun bozuldu die millete yanlış fikir verme herkes biliyor artık 1.parti ürünlerde hem yazılımsal hem de donanımsal sorunlar vardı fakat yeni üretilenler gayet güzel çalışıyor ayrıca ben ilk telefonumu bataryası az gidiyor die servise verdim yeni batarya bile verebilirlerdi ama 1 e 1 değişim yaptılar herhangi bi sorun yaşayan arkadaşta bi problem çıktığında servise götürmekten çekinmesin nokia müşteri memnuniyeti konusunda diğerlerine göre 1 adım önde

cmlkrc

cmlkrc

Üye
iphone 3gs tek geçerim

Takipçi Satın Al

Üst Alt