Lütfen Yardım N73/1 Hafıza Sorunu ):

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım N73/1 Hafıza Sorunu ):
N73/1 kullanıcısıym. .akşama doğru galeriden fotoğraf düzenledim arkadaşlar.. Baktım tl kasmaya başladı bi baktım tL hafızasına 32mb olan hafıza 6mb a kadar indi daha da bekledim 0kb kadar indi tl kendine otomatikman restart çekti.. tl açıldı hiçbir sorun yok baktım 5sonra gene hafıza da düşüş var yaklaşık 1o saniye de bir 100kb falan gidiyor tl hafızası gene doldu tl gene kendiliğinden kapandı sürekli deniyorum arkadaşlar aynı şey - x- plore den C e girdim baktım lifeblogta 25mb lık dosya var uzantısı .db .. arkadaşlar lütfen bi yardımcı olun neyin nesidir bu yaaa..):

Ozan

Ozan

Admin
Lifeblog programı muhtemelen arka planda calisiyor yada birşeyler işliyor..

Lifeblog kullanmadım hiç bilgim yok ancak ayarlarını kurcalamanızda yarar var. Bazı özellikleri kapatmanız gerekebilir özellikle arka planda birşeyler yapma gibi opsiyonları ..

mami24

mami24

Üye
format at ve lifebogu kapat

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Lifeblog programı muhtemelen arka planda calisiyor yada birşeyler işliyor..

Lifeblog kullanmadım hiç bilgim yok ancak ayarlarını kurcalamanızda yarar var. Bazı özellikleri kapatmanız gerekebilir özellikle arka planda birşeyler yapma gibi opsiyonları ..

teşekkürler adminim bi bakacağım artık ..

--------------- Ekleme ---------------

format at ve lifebogu kapat

muhammet kardeşim sorun devam ediyor şimdi şöyle oluyor hafıza doluyor tl kapanıyor tli tekrar açtığımda bu sefer hafıza artmıyor tl çok kasmaya başladı dediğin gibi format atmam gerek ama format la bitmiyor ben bu sorunu çok merak ettim neyden kaynaklanıyor . . Ayrıca lifeblog u kapat demişsin ama kapalı ki zaten

elnino757

elnino757

Üye
abi bnde de o oluyo ara sıra tel hafızasında bi virüs var yani öle olmalı bn tema yğklediim zaman tel hafızasına sürekli öle hata verio format atıorm ve herşei hafıza kartına atıorm öle bi sorun olmuo belki snden de işe yarar hard format

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
abi bnde de o oluyo ara sıra tel hafızasında bi virüs var yani öle olmalı bn tema yğklediim zaman tel hafızasına sürekli öle hata verio format atıorm ve herşei hafıza kartına atıorm öle bi sorun olmuo belki snden de işe yarar hard format

ben de virüs var diye düşündüm arkadaşım ama 2kez oldu düzeldi bende her ihtimale karşı hard format attım .. şu an lık iii gibi bakalım ilerleyen günlerde sorun çıkartacak mı , konuyla ilgilendiğin için teşekkür ederim..

elnino757

elnino757

Üye
ben de virüs var diye düşündüm arkadaşım ama 2kez oldu düzeldi bende her ihtimale karşı hard format attım .. şu an lık iii gibi bakalım ilerleyen günlerde sorun çıkartacak mı , konuyla ilgilendiğin için teşekkür ederim..
önmli diil abi ilerde bnde de sorun çıkar sana gelirim :)

nonstopfunny

Üye
bnde n73 kullanıcısıyım ama bgn tel hfzasını tamamıyle sıfrladı bı lıbeblog prgremı hıc bı ıslem yapamıorm ne yapmalıyım yardım edebılrmsınz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...