Lütfen yardım hafıza kartı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hanshan

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım hafıza kartı.
Arkadaşlar 2 gün önce micro sd 2gb lık hafıza kartı aldım (telefonum samsung u700) hafıza kartını telefona taktım telefondaki görüntüleri ve videoları hafıza kartına attım.Sonra eniştemin yeni aldığı laptopa taktım (minibook ttnetin) windows 7.Dosyaları bilgisayara attım ve hafıza kartını çıkardım telefona taktığımda hafıza kartını telefon görmedi tekrar bilgisayara taktım dosyalar da görünüyordu ama telefonda görünmüyordu.Biçimlendirdim.Eve gidip evde denedim kendi bilgisayarıma taktım ama oradada biçimlendirilmiyordu disk yazma korumalı diyordu.Şuan gene laptoptayım biçimlendirebiliyorum dosya atablliyorum ama telefon okumuyor hafıza kartını lütfen yardım edin napabilirim? Micro adapter in lock tuşu yukarıda bu arada.

varhanoguz

varhanoguz

Üye
telefonda sorun olmus olabilir hafıza kartı calısıyor sonuc olarak baska bir hafiza kartiyla dene birde

ensarb

Üye
Kartı başka telefonlarda kullanınca ne oluyor? bir de bilgisayarda format atmayı deneyebilirsiniz.

hanshan

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunu çözdüm şimdide ilk denediğim laptopta dosya atabiliyorum kendi bilgisayarımda korumalı diyor :S

hanshan

Üye
    Konu Sahibi
yardım lütfen ilk denediğim laptopta atabiliyorum telefona dosya kendi bilgisayarımda atamıyorum korumalı diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt