N73 yavaşlık Sorunu yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
N73 yavaşlık Sorunu yardım Lütfen
Arkadaşlar N73 üm çok yavaş tl e ve hafıza kartına format attım . Hafızalar tamamen boşken tl donuyor sürekli ... kasper sky mobile de yükleyince tl e mecburen hard format atmak zorunda kalıyorum tl kaldırmıyor herhalde.. tl versiyon V 4.0735.3.0.2 .. Yardımlarınızı bekliyorum .. Şimdiden teşekkür ederim hepinize arkadaşlar..:islik

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Evet correctboys a katılıyorum silin bu ş e r e f s i z leri

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
dostum onun antivirüs programıyla bi alakası oldugunu sanmıyorum...bu tamamen cihazın donanımsal bir sorunu bence...cünkü seninle beraber duydugum 6. olay oldu...digerlerinde versiyonu bile yükseltmiştim ama nafile...bence yakın ve kaliteli bi telefon tamircisi bul...kolay gelsin...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
dostum onun antivirüs programıyla bi alakası oldugunu sanmıyorum...bu tamamen cihazın donanımsal bir sorunu bence...cünkü seninle beraber duydugum 6. olay oldu...digerlerinde versiyonu bile yükseltmiştim ama nafile...bence yakın ve kaliteli bi telefon tamircisi bul...kolay gelsin...

sağolasın qardaşım - iyi forumlar

elnino757

elnino757

Üye
abi bu problemin çözümünü bilmiom bak :D

mami24

mami24

Üye
ewet aynı problem bendede var bir bakarsanız anlayanlar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Off ooff yardım edebilecek bir kardeşimiz var mı ..

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Bunlardan hiçbiri değil tabiki C:\system\recogs ve E:\system\recogs ve C:\system\programs ve E:\system\programs dosyarını telefon üzerinden Dosya yöneticisi programlarıyla temizle bu da olmazsa telefonunun bütün E:\system\libs ve C:\system\libs dosyalarını tamamiyle temizle yeterli... (Uzman Yardım!)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
telefonun sistem dosyaları değil mi yaw bi sorun yaratmaz değil mi kardeşim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
arkadsım ben sana bildigim bir kac yontemi paylaşım nokiların genelinde hizlanırmak için
1-takvim olması gerek onu ay görünümünden gün görünüme ayarla
2- telefon kaydını aranan cavapsız aramaları felan kayıdını 1 güne düşür
3-mümkün olmadıkca telefon ( cihaz hafızasını ) bos tut karta aktar
4-yanlış hatırlamıyorsam isim lifebolg diye bir program vardı n seridinde ve sonrasında var onu kapalı konuma getrir o da tlfonun cok kasar
5-aşırı dosya acmaktan kaçın
6- cihaz menüsünü azalt
bunlar cihazını bir nevze hızlandıracaktır tabi sistem olarak bir sorun yoksa kalıma geldikce eklerim arkadşım

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Emeğine Sağlık dostum Lifeblog kapalı . Islem kaydı 30gndü 1güne indi..

TiNo34

Üye
arkadsım ben sana bildigim bir kac yontemi paylaşım nokiların genelinde hizlanırmak için
1-takvim olması gerek onu ay görünümünden gün görünüme ayarla
2- telefon kaydını aranan cavapsız aramaları felan kayıdını 1 güne düşür
3-mümkün olmadıkca telefon ( cihaz hafızasını ) bos tut karta aktar
4-yanlış hatırlamıyorsam isim lifebolg diye bir program vardı n seridinde ve sonrasında var onu kapalı konuma getrir o da tlfonun cok kasar
5-aşırı dosya acmaktan kaçın
6- cihaz menüsünü azalt
bunlar cihazını bir nevze hızlandıracaktır tabi sistem olarak bir sorun yoksa kalıma geldikce eklerim arkadşım
arkadaşa katılıyorum ben denedim gözle görülecek kadar fark ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt