Satılık Internet Paketleri Bulunmaktadır...1gb 100mb 50mb 2mb karışık...

Sponsorlu Bağlantılar

n00p

Üye
Banada 1gb lasım aslında bi fiyat acıklasan

--------------- Ekleme ---------------

Pardon yeni gordüm :vur

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Banada 1gb lasım aslında bi fiyat acıklasan

Pardon yeni gordüm :vur

evet yazdım da onu düşürebilirim . Ve dediğim gibi bilmiyorum şifrelerin altında ne var..

morfrap

morfrap

Üye
Hacı turkcell e kntor yükleyemiyom. Sürekli cekiliyo o sebepten. Nese sağlık olsun senin avea yokmuş. İyi satışlar kardeşim. İnsallah emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırsın

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Hacı turkcell e kntor yükleyemiyom. Sürekli cekiliyo o sebepten. Nese sağlık olsun senin avea yokmuş. İyi satışlar kardeşim. İnsallah emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırsın

Allah Razı olsun dostum.. Istersen uygunsa Seninle banka havale yoluyla da anlaşabiliriz.. tabi takdir senin..

maivesiyah

maivesiyah

Üye
Çekinmeden pakerlerden alabilirsiniz çok iyi ve sözünde duran sağlam bir arkadaş. Teşekkür ediyorum kendisine gösterdiği ilgi alakadan dolayı .

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Çekinmeden pakerlerden alabilirsiniz çok iyi ve sözünde duran sağlam bir arkadaş. Teşekkür ediyorum kendisine gösterdiği ilgi alakadan dolayı .

sağol dostum sizler sayesinde.. Daha da iyi olmaya çalışacağımM. . (:

morfrap

morfrap

Üye
Bide, senin attıın şifre 5010 a gönderiliyosa, benim paket dewam ediyo, üzerine 1 aya kadar eklenemez. Yani anlican benim iş gene olmaz.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Bide, senin attıın şifre 5010 a gönderiliyosa, benim paket dewam ediyo, üzerine 1 aya kadar eklenemez. Yani anlican benim iş gene olmaz.

evet 5010a gönderiliyor evet olmaz pekala kardeşim sağol.. işin düşerse beklerim (;

Soickan

Üye
Kardeş ben 100 mb istemiştim ama çıkmayacak sanırım. 50 mb lık olandan varsada olur ;)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben 100 mb istemiştim ama çıkmayacak sanırım. 50 mb lık olandan varsada olur ;)

vallahi hiç bilmiyorum dostum dün bi arkadaşa verdim şansına 1oo mb çıktı .. Ne olacağı belli değil işte

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Ben 50 mb lik internet paketi aldim. Alana kadar ve aldıktan sonra bile arkadaşımız benimle ilgilendi. Gerçekten hesaplı ve güvenilir. Herkese tavsiye ederim. Teşekkürler correctboys

Ayrıca Maxicep gibisini bulamassınız

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Paketler devam etmektedir ilgilenenler pm veya konuya mesaj yazabilirler...

Ben 50 mb lik internet paketi aldim. Alana kadar ve aldıktan sonra bile arkadaşımız benimle ilgilendi. Gerçekten hesaplı ve güvenilir. Herkese tavsiye ederim. Teşekkürler correctboys

Ayrıca Maxicep gibisini bulamassınız

Allah Razı Olsun dostum sizin gibi müşteriler beni çok mutlu ediyor çok teşekkürler ederim güzel sözlerin için.. (=~=)

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Senin gibi konusuna sağdık, müşterisi ile ilgilenen satıcılarda beni mutlu ediyor :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Senin gibi konusuna sağdık, müşterisi ile ilgilenen satıcılarda beni mutlu ediyor :)

tekRaRdan Çok SağoL kardeşim heR zamaN bekLeRm - biLiyoRSun seninLe satış yaptık uyguNdu değiL mi kaRdeŞim (: bi kabahatıMız oLduySa LütFeN söyLe (?:

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Yok abicim ne kabahati.
Satıştan memnun kalmasam arkadaşlarımada tavsiye edermiydim seni :D

zampara_08

Üye
bana 1gb lık paket bul sana 100 kontör şak diye gönderirim ;)

fth11

fth11

Üye
bn b, kere ya/ptım 50 mb 25 kontör

zampara_08

Üye
pmde cep tel numaramı gönderemedim sen bana pmden msn adresini gönder anında kontörün cebinde olucak şekilde alışveriş yparız

Catty

Catty

Emekli Yönetici
ıhı ıhı

Üst Alt