TonlaKazan'dan aranmak isteyenler. ( Hizmetimiz Sona Ermiştir. )

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Aynen.. Arkadaşımızın kesin müsait değil ya da sorunu var ondan aranma olmadı herhalde

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ağır bir trafik kazası atlattım arkadaşlar. Kendimde çok şükür bir şey yok ama araç kötü durumda. Kendimi pke iyi hissetmiyorum. Aramalar bir süre aksayacak. Anlayışlı olacağınızı umuyorum.

ertasxx

Üye
geçmiş olsun

yemliha23

Üye
teşekkürler..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Kardeşim aramalar aksarsa aksasin önemli değil inşallah iiisin.. maldan önemli sağlığın ön planda kardeşim inşallah herşey gönlünce olur..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeşim aramalar aksarsa aksasin önemli değil inşallah iiisin.. maldan önemli sağlığın ön planda kardeşim inşallah herşey gönlünce olur..

Emniyet kemerinin takılı olması sayesinde çok Şükür iyiyim. tabi ki Allah'ın takdiri ilahisi. Aksamalar için kusura bakmayınız arkadaşlar. Bir kaç gün izin verin, devam edecek.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Geçmiş olsun tksharmely.. İstersen boşver iptal et servisi yeter ki sana bir şey olmasın :):)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun tksharmely.. İstersen boşver iptal et servisi yeter ki sana bir şey olmasın :):)

Allah Razı olasın sizlerden arkadaşlar. Bu temennileriniz yeter inanın. Olayın şokunu atmak zor olacak biraz üzerimden. Bu konuda tatil istiyorum bir kaç gün sizlerden.

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Geçmiş olsun :S üzüldüm duyunca. Sorun değil sağlığın yerinde olsun yeter bunca zaman aradın zaten.

ilo53

ilo53

Üye
gecmıs olsun

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Bende siteye girmedim numaraya mesaj attım neden aramalar yapılmıyor diye foruma bakın demiştin çok özür dilerim kaza yaptığını bilmiyordum çok geçmiş olsun.

piri.reis

piri.reis

Üye
geçmiş olsun

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bir kaç gün sonra başlayacak servisimiz tekrar. Ama bana biraz müsade edin, kendime geldiğimde aramalar devam edecek.

pegasus7

pegasus7

Üye
Sevgili "Mahmut",

Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun, bir daha göstermesin!

Cana geleceğine mala gelsin, mal geri gelir ama ya can çok zor canım çok üzüldüm durumuna umarım kısa sürede atlatırsın bunu.

Sevgilerimle

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sevgili "Mahmut",

Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun, bir daha göstermesin!

Cana geleceğine mala gelsin, mal geri gelir ama ya can çok zor canım çok üzüldüm durumuna umarım kısa sürede atlatırsın bunu.

Sevgilerimle

Güzel dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşlar. Psikolojik hal durum haricinde çok şükür bir şeyim yok. Psikolojik durumu atlatmak da kolay olmayacak sanırım. Destekleriniz için teşekkür ediyorum.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TonlaKazan aramaları bugün itibari ile son bulmuştur arkadaşlar. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Üst Alt