Sonyericsson w810i mi nokia 6300 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

w810i mi yoksa nokia 6300

• Kullanılan toplam oy
    506

koraytek

Üye
:@w810 derim..

desperado20600

Üye
kim ne derse desin w810,i 6300 beş basar

ilkayyy17

ilkayyy17

Üye
bence w810i. kendim kullanıyorum çok memnunum.arkadaşlarımda var java yı s.e. kadar iyi desteklemiyor.6300 ın tek farkı ekranı daha canlı fakat w810i hem şarj hem müzik dinleme hemde flashlı ve diğer 2mp tellere göre daha iyi olan kamerasıyla hayli önde.kesinlikle w810i al

peterfan

peterfan

Üye
ben de w810i kullanıyorum flash işlerine girmedim ama çok memnunun telefondan bi de geçen hafta 4 gb bellek kartı aldım oohh tamam zaten gelme keyfine :D

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
arkadaşım,ses sen ol,sakın NOKİA alma.arkadaşımda 6300 var,aldıktan 1 ay sonra bluetooth bozulduu.hepsi böyle olmayabilir.ama kurtulalım bu nokia lardan.çağdaş olalım.takoz gibi telefon.6300 ın arkası metal olduğundan 2 günde çiziliyor.
sony de çok zor o.sağlam telefon.ben havuza düşürdüm,hala çalışıyor.sadece flaş bozuldu.yalan söylüyorsam ne olıyım.ALLAH biliyor.nokia almöa benbce,sony al.aklında tasa olmasın.sonyericsson al mutlu ol.nokia al yolda kal. sony şarj bittiiğinde kendini şarj etior.nokia???
nahsıl ediyor.kapanıyor hemen.şarj edince ancak.
hangi telefon 32 saat müzik çalıyor??
kristal netliğinde ses çıkartıyor?
cam gibi resim çekiyor..???
sayamam daha fazla aklıma gelmiyor.!!!
sonyericsson al.ben w700 ümü satıp w910 alıcam.mükkemmel telefon_
tşk ederim.

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
bence ikisi karşılaştırılmaz w810 nerde 6300 nerde onlar ayrı dünyaların telefonları 810 diyorum hemde kesin ayrıca gercekten farklılar aynı kesimede hitap etmiyolar zaten telde ne yapmak istediğine baglı birde..

--------------- Ekleme ---------------

w810 tabikide karşılaştırmaz bile

--------------- Ekleme ---------------

:d:d:d

hazeyin aslan

Üye
Arkadaşlar bende w 810i kullanıyorum nasıl cok iyi diyosunuz sony nin hangi teli iyi ki w 810 i de çok iyi olsun bence en dandik telefon w810i bende var faturası granti belgesi ile cokiyi diyen arkadaşlara duyrulur ilede nokya diyorum

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
Arkadaşlar bende w 810i kullanıyorum nasıl cok iyi diyosunuz sony nin hangi teli iyi ki w 810 i de çok iyi olsun bence en dandik telefon w810i bende var faturası granti belgesi ile cokiyi diyen arkadaşlara duyrulur ilede nokya diyorum

Herkezin kendi zevki arkadaşım sen nokıa dersin başka sony yani hem bu kadar sevmiyosun sat binokıa al dimi ama :D

drivenn

Üye
kesinlikle S.E W810

TOTO58

Üye
arkadşlar bence 6300 ayrıca 6300 da flash var 6300 ın kullanışı kolay özellikleri daha iyi

Marchegiani

Marchegiani

Üye
w810i bende var 6300 babamda var w810i daha iyi ancak w880i de kullanıyorum w880i en iyisi..

gurkan__252

Üye
bence 6300 ekran 16000000 renk ve ekran çöznürlüğü n73 gibi daha da canlısını dşün ayrıca 2mp güçlü ses çıkışı benim tercihim 6300 olurdu

nokianın 16 milyonluk ekranı sony ericssonun 256 k lık ekranından daha soluktur bunu bilmeni isterim.
w810 unda kamerası 2 mp :)

Tavsiyem kesinlikle W810 dan yana.

Çünkü;

Ses konusunda 6300 la yarıştırılamaz bile sesi duyabilceğin en kaliteli seslerden biridir.
2 mp kamerası olmasına rağmen nokianın 3.2 si gibi kaliteli çekimler elde edebilirsin.
üzerinde 512 hafıza kartı geliyor ama istersen tabi bulabilirsen 32 gb kart tak telefona verebilceği tek zarar daha doğrusu sıkıntı telefon normalinden daha geç açılır onun dışında sana hiç bir zorluk yaşatmaz :)

Kesinlikle w810

W810 ödüllü bir telefondur :)

wogn8r

wogn8r

Üye
Ahaha sorulması bile yanlış bence bana deseler 6300 mı yoksa w810i nin kulaklığımı deseler ben w810inin kulaklığı derm ki ztn telefonu alınca kulaklığıda yanında veriolar.

gurkan__252

Üye

Arkadaşım herkes kişisel fikrini beyan ediyor fikir özgürlüğü diye bişey vardır herkesin kafasına göre.
senin burda ki amacın nedir?
neden böyle ters bir tepki?
neden bu hakaret edici sözler?

herşeyi çok bilmiş gibi konuşmuşsun ama tavsiyem fazla konuşma böyle forum alemlerinde.

1- w 810i diye yazılmıyor w810i diye yazılıyor.
2- Sony Ericssonun telefonlarında açık kod izni vardır.
3- Bu telefonu genellikle zevkten ve kaliteden anlayanlar kullanır
4- hangi kör cahilin elinde w810 bilemedin w910 en kötü ihtimal m600-p1 gibi modeller gördün? çık dışarı (amacım saygısızlık değil) inşaatta ki işçide bile n95 var, telefon anlayışı dediğin bu ise nokianın yolu açık olsun :D
5- nokya değil canım benim Nokia sen daha nokia yazmasını bilmiyorsun gelmiş burda Sony Ericssonu karalamaya çalışıyorsun.
6- Bazı şeylerde ki bilgisizliğini herkese göstermek zorunda değilsin.
7- Sanırım sen telefonu sadece telefon olsun diye kullanıyorsun veya maksat hava yapmak falan çevrendekilere bak bende n95 var deyince herkes aaa der ama elimde Sony Ericsson K850i var dediğinde hmm nasıl bir telefon derler sence bunun nedeni neden? Ben hemen cevabını vereyim toplumun genelinin senin gibi olmasından eğer gerçekten kaliteli bir kullanıcı olsaydın N95 in k850 ile boy ölçüşemiceğini çok iyi bilirdin.

Neyse ben daha fazla konuşmayım.
Forum ortamı ağırda konuşmak istemedim taşıyamayanlar çıkar ortam gerilir diye.

Hayırlı forumlar...

ynsplt

Üye
6300 kullanıcıyım 2 telefon olarak w810i kullanıyorum nokia çok sıkıcı ericson özellik bakımından gerçekten sıra dışı süper telefon

omuruk52

Üye
bncede 6300

djsalih91

djsalih91

Üye
nokia sony nin yanında markamı sanki kesinlikle w810i, hayatımda gördüğüm en basit ve dandik telefon 6300 ha bu arada bende nokia kullanıcısıyım ama sony kesinlikle daha iyi çok sağlam.

king-esmer

Üye
w810i 6300 dan kaç yıl önce çıktı
w810i süper bir telefon 2 senedir kullanıyorum

tomiee

Üye
şU zAMANA Kadar Kullandıgım En İyi Telefon Hala sAPA Saglam Sony Ericsson Diyorum :)

ahmet yapar

ahmet yapar

Üye
hic düşünmeden w810i düşünmek hata olur zaten kamera yönünden ses kalitesi yönünden java yönünden w810i derim bende var 6300 beninkinin actı oyunların yarısını acmıo deneyebilirsiniz bedava

Üst Alt