Sonyericsson w810i mi nokia 6300 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

w810i mi yoksa nokia 6300

• Kullanılan toplam oy
    506
VİyoLİN

VİyoLİN

Üye
    Konu Sahibi
Sonyericsson w810i mi nokia 6300 mı?
Sonyericsson w810i mi yoksa nokia 6300 mı?:bilmem::bilmem:

viper

viper

Üye
:bilmem::ehe:ehe

Ozan

Ozan

Admin
w810i derim ikisi arasından .
Farklarını tam sıralayamayacagim ama gördüğüm kadarı ile ikisi arasından w810i daha tercih edilebilir, gerçi bana kalsa n73me yada samsung u700 gibi birşey de olabilir :)

mservank

mservank

Üye
bence 6300 ekran 16000000 renk ve ekran çöznürlüğü n73 gibi daha da canlısını dşün ayrıca 2mp güçlü ses çıkışı benim tercihim 6300 olurdu

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İkisini de kullandım kesinlikle w810 diyorum.

6300'da flaş olmaması büyük eksi ayrıca şarjı 1 bilemediniz 2 gün gidiyor :oke:

VİyoLİN

VİyoLİN

Üye
    Konu Sahibi
Anket şu anda başabaş götürüyor sayın seyirciler bilginize duyurulur ilginizi çekerim:kop::oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ankete değil bence yorumlara göre karar verin. :oke:

KingFaruk

KingFaruk

Üye
w810i kullanmayan bilemez nasıl bir teknoloji nimeti oldğunu nokialar artık sıktılar hep aynı stil ama w810i yeni bir sayfa açtı mobil dünyasına

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
elbette S.E w810i

danger03

danger03

Üye
bence w810i derim

ammpul

Üye
kesinlikle w810i
6300 2mp ama w810i daha iyi çekiyor flash da bir artısı
ses kaliteside w810i de çok daha iyi
bence hiç düşünülmez bile

cnr39

Üye
Yeni w810i aldım almadım önce ikisinide karşılaştırdım ve iyikide w810i almışım harika birşey

smart07

Üye
kardeş ben denedim w 810 i nin kamerası tüm 2mp lik kameralardan üstün ayrıca sesine diyecek söz yok. Artık karar sana kalmış

murat486

murat486

Üye
sony ericson kadar kalitelisini görmedim

Doktorbz

Üye
ben senin yerinde olsam hiç düşünemden w810i alırdım. bende var ve mükemmel bir telefon. tüm istekelrimi fazlasıyla karşılıyor

vedatreis

Üye
w810i bana göre 6300 dan daha güzel..

birmaviyildiz

Üye
6300 Kullanıyorum kullanılmayacak bir tel değil !!
EKSİLERİ:
1. Şarjı tatminkar değil
2. Video kalitesi berbat(kendi ekranında izlerken kalitesiz bir görüntü var. Yaptığınız video kayıtını
pc de izlerkende kalitesiz bir görüntüsü var)
3. telefonda görüşme esnasında karşınızdaki kişiye galeriden her hangi bir ses kayıtı dinletmiyor.

ARTILARI:
1. Oldukça zarif bir görüntü ve çok sade bir güzelliği var
2. Ekrandaki fotograflar 600x400 boyutunda olunca öyle canlı ki sanki anlatılmaz yaşanır.
3. Ses tonu çok hoşuma gidiyor
4. Nokia olması benim için ayrı bir artı satışı oldukça kolay oluyor ve az zararla oluyor.
5. Çektiği fotograflar aydınlık ortamda gerçekten kaliteli ancak pc ekranında 2mp gibi görünmüyor yinede fena degil.
6. Oyunlar ekranda gerçekten çok canlı ve çok zevkli 200 küsür oyun var oynamaya doyamıyorum

oyunların tamamını maxicepten aldım yükleme yapan arkadaşlara ve sitede emeği geçen tüm arkadaşlara minnettarım.. TEŞEKKÜRLER

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye

W810İ

NOKİA 6300

BAK KARDEŞİM İKİSİDE GÜZEL BENCE SONY ERİCSON W810 DAHA GÜZEL AMA YİNEDE SEN BİLİRSİNN ....

yasdef

yasdef

Üye
ben şuan w810i kulanıyorum çok gzl herkee tavsiye ederim...

hamsilu

Üye
Bence w810i 6300 karsılastırmasında öne cıkan telefon w810 i olmalıdır

Üst Alt