arkadaşlar telefonum n73 yazılım güncellememde bir problem yasıyorum yardım edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+pozitif+

+pozitif+

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonum n73 yazılım güncellememde bir problem yasıyorum yardım edermisiniz
merhaba öncelikle yeni üyeyim site harika gerçekten

gelelim meseleye telefonu pc ye pc suite modunda baplıyorum ve nokıa software updater programını başlatıyorum ve telefon aranıyor diyor ama malesef telefonu bulamıyor:agla:agla sizin cevaplarınızı bekliyorum

iyi forumlar

mami24

mami24

Üye
valla bende bu konudan müzdaribim arkadaşlar bi el atın :(

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
kardeş ilk önce telefonun açık mı ve telefonunda menü ye basınca donma oluyor mu yani telefonun donuk haldeyse telefonunu görmez ve ve telefonla pc arasındaki kabloda sorun olabilir mi ..

+pozitif+

+pozitif+

Üye
    Konu Sahibi
telefonda donma v.s yok gayet iyi bi sekilde çalışıyor kablaya gelincede orjinal ondada bi sorun yok

peki o zaman neden olmuyo deli olcam ne biçim iş bu böyle

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
telefonda donma v.s yok gayet iyi bi sekilde çalışıyor kablaya gelincede orjinal ondada bi sorun yok

peki o zaman neden olmuyo deli olcam ne biçim iş bu böyle

kardeşim biraz bekle yardımcı olurlar bu forumda sinirlenme lütfen..

+pozitif+

+pozitif+

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim biraz bekle yardımcı olurlar bu forumda sinirlenme lütfen..

yok sinirim telefona yoksa size deil

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benim babamın n70 i var onuda bağlıyorum onuda bulmuyor:agla:agla:( sorun nerde?????

site güzel deil arkadaşlar bence çünkü yardımlarınızı bekliyorum diyorum kimse cevap vermitor bu kadarmı acissiniz yaw alt tarafı bi güncelleme bir iki kelime yassanız klavyeniz eskimez veya bozulmaz hiç olmassa adminler yassın dicem onlardada tık yok siz üyelere böylemi davranıyosunuz biri açıklasın lütfen yetkili biri olursa sevinirim:@:@:@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt