Windows Live Messenger 5.003.1002 yeni versiyonuyla karşınızda

Sponsorlu Bağlantılar

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
Windows Live Messenger 5.003.1002 yeni versiyonuyla karşınızda
link aşağıda ama dil tr deil eng
tr yamayı hazırlıyayım ekliycem
diğer versiyonda açılmıyordu bunda sorun giderildi buyrun

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 00017, veyselimm, maxibrk ve 8 diğerleri

near21

Üye
Bu da açılmıyor maalesef..

izmirli_1535

Üye
Tşk

Solamente

Üye
ben şeyi sorucam bunda çoklu msn plas gibi kullanılabilecekmi ?

aryscat

aryscat

Üye
olur inşallah

hso06

Üye
konuyu yayınlıyan arkadaşım bu da çalışmıyor (can not allow login) bağlanmıyor eski versiyonu gibi aynı sorun giderilmemiş boşuna indirmeyin arkadaşlar......................

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
konuyu yayınlıyan arkadaşım bu da çalışmıyor (can not allow login) bağlanmıyor eski versiyonu gibi aynı sorun giderilmemiş boşuna indirmeyin arkadaşlar......................

nasıl ya oldu ama bende telsim hattında

hso06

Üye
türkcell de olmuyor arkadaşım telsimi bilmem......

Sezgin 2

Üye
avea da da olmuyor...

hotbord_34

Üye
ben şeyi sorucam bunda çoklu msn plas gibi kullanılabilecekmi ?

msn calısmıyor 6600 denedim ben coklu msn cepte hic duymadim ama ben ayni baglantıda 3 tane farkli msn me giriyorum 3 farki msn porogramı ile !

ibrahim_tkn

Üye
bende hiç yüklenemiyor bile. telefonum n85 şu ana kadar bi sürü denedim ama sadece v1 versiyonu çalışıyo o da wireleste çalışıyo türkcellden hatla bağlanınca o da çalışmıyo. şimdi aylık internet aldım belki olur böyle diye o da olmadı boşu boşuna kontor de gitti

hotbord_34

Üye
Kanka msn yada live msn 4 versiyon calısıyor 6600 yada bimbuz cok guzel calısıyor

ADCANBAS

Üye
msn calısmıyor 6600 denedim ben coklu msn cepte hic duymadim ama ben ayni baglantıda 3 tane farkli msn me giriyorum 3 farki msn porogramı ile !
ebuddy de istediginiz kadar MSN ,yahoo,icq hesabını aynı anda kullanabiliyorsunuz

wolfrak

wolfrak

Üye
avea da olmuo

aryscat

aryscat

Üye

Morange , movamessenger , v.s. bazı programlarda çoklu msn kullanabiliyorsun

pesimist_style

pesimist_style

Üye
görüntü yokmu

rusvenli

Üye
can not allow login :S hata veriyor program

baris.sarak

baris.sarak

Üye
Hangi Bağlantıyı sectiysem girmiyor ama V.4 de çatır çatır giriyor bu sorunu bir halletseniz cok güzel bi programda calıssa daha da güzel olacak :)

03kaptan

Üye
ya bu n 95 8 gb desteklemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

gececi61

gececi61

Üye
Bu calismiyor turkcellde

Üst Alt