Windows Live Messenger 5.003.1002 yeni versiyonuyla karşınızda

Sponsorlu Bağlantılar

baris.sarak

baris.sarak

Üye
evet tam acılacakken yeniden dönüyor..

orcun_19

Üye
kardeş bu baglanmıyor yaa bütün gsm operatörleriyle denedim
:S

bay çavuş

Üye
Teşekürler

silop_kms

silop_kms

Üye
yorumlara bakarsak...?

tebex

Üye
çalışmıyo heralde sorun var neyse emeğıne sağlılk kardeş

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
поэт;1275039' Alıntı:
ben şeyi sorucam bunda çoklu msn plas gibi kullanılabilecekmi ?

bu program sürekli sorun yaratıyor. Çoklu msn programı istiyorsan http://www.maxicep.com/s60-messenge...60v2-s60v3-s40v2-turkce-versiyonu-113853.html bunu dene birden çok msn'yi aynı anda açıyor, eğer konudaki program telefonuna uymazsa cep telefonundan m.ebuddy.com adresine gir ilk sırada bulunan dowload linkine tıkla telefonuna uygun programı indir

rusvenli

Üye
coklu msn bir tek morange diye bir program war orada aciliyor.. deneyin

celilcemre

celilcemre

Üye
eline sağlık

erquin

erquin

Üye
can not allow login bu sorun nasıl giderilir bilen varsa paylaşsın

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
arkadaşlar telsim dede çalışmıyor her telefonda denedim

hellboy_hakan20

Üye
emeğe saygı

hasan299

hasan299

Üye
benım 6220 c de acılmıyo ne yapmamız lazım hacı bı yardım pls ma now thnks saol

ozyef

ozyef

Üye
vodafondada olmuyo be arkadaşım

pamela

Üye
arkadaşlar hiçbir hatta olmuyor. 4 lü sürümünü indirin.4 lüsü sorunsuz çalışıyor

antioch1

Üye
çoklu msn var cete ıstedıgınız kadar msnyı bır programda acabılıyorsunu ismi morange bi ara kullanıodum deneyın ıstersenız

--------------- Ekleme ---------------

bıde su lıve msnın dosya gonderıp alaması olanı bı calıssa super olacak ama:D

thewelet

Üye
Arkadaslar Cep telefonunda Msn programıyla baglantı kurabılmek ıcın Turkcell İnternet , Avea İnternet veya Vadafone İnternet i secerek baglantınızı kurun.Diger baglantı çeşitleriyle Msn e bağlanamazsınız.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar Kullandıgınız Msn vs. programlarına dıkkat edin.Cogu programda virüs bulunmaktadır vede telefonunuzdan internet baglantısı kurdugunuzda arka planda size hissettirmeden özel bilgi veya dosyalarınızı , sn ve Mail şifrelerinizi virüs üreticisinin belirledigi noktalara upload etmektedir.Daha önceden kullandıgım bir kac msn programında bu durumla karsılasmıs bulunmaktayım.Nokia N serisinin bazı modelleri programı kurmadan önce size uyarı verebiliyor '' Bu dosya Kamera , mikrofon ve özel bilgilerinize erismek istiyor.Devam etmek istiyormusunuz '' gibisinden uyarı vermektedir.Günümüz sartlarında bu tür programlara virüs eklemek cok kolay ( unmakesis programı gibi.bu bir türkceleştirme programıdır. ) bu virüs lerin çoğunu PCnızde kullandıgınız antivirüs programları farkedememektedir.Ben Kaspersky Antivirüs İnternet security 2009 kullanmaktayım yinede bu virüsleri bulamadı.
Bu tür programları telefonunuza kurarken bir kez daha düşünün arkadaslar.1 veya 1 buçuk hafta önce bu olayı yasadım bu yüzden sizleri uyarmak istedim arkadaslar.

melikkk

Üye
sis uzantılı olmayan msn var mı??

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Turkcell kullanıyorum ama girmiyor :( :( :@

gıdı

gıdı

Üye
tsk işime yaradı

Üst Alt