Turkcell Günün Fırsatı Kampanya Tarihcesi

Sponsorlu Bağlantılar

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Evet gerçekten çok güzel kampanyaydı ancak bana biraz son günlerde zorlama kampanyalar yapmaya başladılar gibi geliyor. Daha 2 gün oldu sadece 10 kontöre 8 saat verdikleri. Yine 2 gün sonra 2 kontöre 8 saat verirlerse şaşırmam açıkçası :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Evet gerçekten çok güzel kampanyaydı ancak bana biraz son günlerde zorlama kampanyalar yapmaya başladılar gibi geliyor. Daha 2 gün oldu sadece 10 kontöre 8 saat verdikleri. Yine 2 gün sonra 2 kontöre 8 saat verirlerse şaşırmam açıkçası :)

2kontore 8saat biraz zorda belki 1o veya 2o kontore aylık sms paketi verebilir

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
2kontore 8saat biraz zorda belki 1o veya 2o kontore aylık sms paketi verebilir

Aylık sms paketi zaten kampüslülere 30 kontör.. Bence böle bi kampanya olursa ilk 1000 Turkcell'liye ücretsiz falan olur..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Aylık sms paketi zaten kampüslülere 30 kontör.. Bence böle bi kampanya olursa ilk 1000 Turkcell'liye ücretsiz falan olur..

başka bi konuda 3ooo sms bitmiş diye duydum kardeş ne iş bir bilgin var mı ..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Kampus 300 ve 3000 sms paketleri Sene sonuna kadar geçerlidir.

--------------- Ekleme ---------------

Kayıt olan ilk 2009 gnctrkcll'li 30 kontöre 7 gün boyunca 56 saat konuşuyor

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye

Ya bunlarda fena alıştı aynı kampanyaya korkuyorum cuma ya kadar bu tür devam eder diye

battalion

battalion

Üye
10 Mart tarihli 56 saat kampanyasında kalan konuşmaları *123*1# ile sorguluyorsunuz. Başlangıcı 13.440 kontör olarak yüklüyor.

ysr86

ysr86

Üye
13440 dk Verdi kampusle dksı 4 kontörden konuşacaz

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
kardeş her tarifeyle aynı ücrete tabisiniz 4kontor.. bu da işte 56 saat 56X60=13.440 kontor eder.......

şu sms işini bilgilendirdigin çok saol kardeşim.. :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Kayıt olan ilk 2009 gnctrkcll'li 20 kontör karşılığında heryöne 2000 kontör kazanıyor katılmak için tıkla

ysr86

ysr86

Üye
vay be bi düne bak bi bu güne. dün güzel kampanya kaptım :D

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
Günün fırsatı ilk 2009 gnctrkcll'liye 5 kontör karşılığında bugün boyunca 8 saat hediye. Katılmak için tıkla

sadece bir limitim kaldı aslında bu kampanya güzel fakat sadece 1 günlük haftalık olsaydı alırdım benim için gereksiz di yani...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Benim de 1hak kaldı ama anlaşıldı bunlar kafaya taktı cuma ya kadar hep böyle ,pôff..konuşa konuşa bi hal oldum

battalion

battalion

Üye
Arkadaşlar, bı her yöne 2000 kontör'ü nasıl sorgulayacağız telefondan? Bilen var mı?

fbdr1907

fbdr1907

Üye
limitim doldu:(

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, bı her yöne 2000 kontör'ü nasıl sorgulayacağız telefondan? Bilen var mı?

*123*1#ya da *123*10# deneyiniz. Eğer bunlar değilse sırasıyla numaraları değiştirerek de bulabilirsiniz.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Benim de 1hak kaldı ama anlaşıldı bunlar kafaya taktı cuma ya kadar hep böyle ,pôff..konuşa konuşa bi hal oldum

arkadaşım öncelikle şöyle anlatayım. Geçen hafta perşembe gününü hatırlayalım. Kampanya açıklandığında bir şey dikkatimi çekti, gnctrkcll'li haftası yani farkındaysanız son 1 haftadan beri gnctrkcll'lilere avantajlar sunuyor. Dolayısıyla yarın ve cuma günü faturalılara güzelbir kampanya sunmasını bekliyorum.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
arkadaşım öncelikle şöyle anlatayım. Geçen hafta perşembe gününü hatırlayalım. Kampanya açıklandığında bir şey dikkatimi çekti, gnctrkcll'li haftası yani farkındaysanız son 1 haftadan beri gnctrkcll'lilere avantajlar sunuyor. Dolayısıyla yarın ve cuma günü faturalılara güzelbir kampanya sunmasını bekliyorum.

inşallah kardeşim.. Faturali değilim ama çok faturali var onlar için iyi olur ..

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bugünkü kampanya da fena değildi aslında ama çok konuşanlar düşünülüyor.. Çok mesajlaşanları da düşünseler süper olur :)