Evet gerçekten çok güzel kampanyaydı ancak bana biraz son günlerde zorlama kampanyalar yapmaya başladılar gibi geliyor. Daha 2 gün oldu sadece 10 kontöre 8 saat verdikleri. Yine 2 gün sonra 2 kontöre 8 saat verirlerse şaşırmam açıkçası![]()
2kontore 8saat biraz zorda belki 1o veya 2o kontore aylık sms paketi verebilir
Aylık sms paketi zaten kampüslülere 30 kontör.. Bence böle bi kampanya olursa ilk 1000 Turkcell'liye ücretsiz falan olur..
Kampus 300 ve 3000 sms paketleri Sene sonuna kadar geçerlidir.
--------------- Ekleme ---------------
Kayıt olan ilk 2009 gnctrkcll'li 30 kontöre 7 gün boyunca 56 saat konuşuyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu sms işini bilgilendirdigin çok saol kardeşim..Kampus 300 ve 3000 sms paketleri Sene sonuna kadar geçerlidir.
--------------- Ekleme ---------------
Kayıt olan ilk 2009 gnctrkcll'li 30 kontöre 7 gün boyunca 56 saat konuşuyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Günün fırsatı ilk 2009 gnctrkcll'liye 5 kontör karşılığında bugün boyunca 8 saat hediye. Katılmak için tıklaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar, bı her yöne 2000 kontör'ü nasıl sorgulayacağız telefondan? Bilen var mı?
Arkadaşlar, bı her yöne 2000 kontör'ü nasıl sorgulayacağız telefondan? Bilen var mı?
Benim de 1hak kaldı ama anlaşıldı bunlar kafaya taktı cuma ya kadar hep böyle ,pôff..konuşa konuşa bi hal oldum
arkadaşım öncelikle şöyle anlatayım. Geçen hafta perşembe gününü hatırlayalım. Kampanya açıklandığında bir şey dikkatimi çekti, gnctrkcll'li haftası yani farkındaysanız son 1 haftadan beri gnctrkcll'lilere avantajlar sunuyor. Dolayısıyla yarın ve cuma günü faturalılara güzelbir kampanya sunmasını bekliyorum.