Ben Efsaneyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Ben Efsaneyim ?
Ben Efsaneyim Filminde 2 Farklı Son var arkadaslar daha yeni movimax de izledim sonunda will smith de anna ile koloniye gidiyorlar benim sinemada izledigimde will smith o canavarlarla birlikte bombayi patlatiyordu bunda daha degisik ilacla kurtardigi kizi canavarlara veriyor ve canavarlar gidiyor daha sonra anna ile birlikde koloniye gidiyorlar yani will smith kurtuluyor ? ? Film galiba 2 sonu var ?

Salihyet

Salihyet

Üye
will ölüyorr.. ?

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
o hasta canavar war ya iyilesen o su kafasini cama vuran canavarin sevgilisiyms hayatlarina karsilik o kizi veriyorlar sonra will o kadin ve cocuk o koloniye gidiyor...

Dedigim gibi benim ilk izledigimde de oluyordu daha sonra dvd de izledim gene oluyordu ancak biraz once digiturk de izledim movimaxde ölmedi :D sonu anlattigim gibi bitti cok sasirdim :P

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
o zaman ikisinden biri korsandır :ehe

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
bi bilgisi olan yok mu ?

ben biraz araştırdım ben efsaneyim 2 geliyor galiba bu yuzden sonunda oyle bir degisiklik yapmis olabilirler...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
"Ben Efsaneyim Testi"ni hiç duymadınız mı? :o

1) İzlediğiniz filmdeki Will Smith normalden daha cücük mü?
2) Will'in gözlerinde hafif bir çekiklik var mı?
3) Will normalden daha hızlı hareket ediyor ve 5/1 oranında daha hızlı mı konuşuyor?

Yanıtlarınız evet ise film çin malıdır.
Dikkat ederseniz filmin başında isim olarak da Ben Efsaneyim değil, Ben Kestaneyim yazmaktadır.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
"Ben Efsaneyim Testi"ni hiç duymadınız mı? :o

1) İzlediğiniz filmdeki Will Smith normalden daha cücük mü?
2) Will'in gözlerinde hafif bir çekiklik var mı?
3) Will normalden daha hızlı hareket ediyor ve 5/1 oranında daha hızlı mı konuşuyor?

Yanıtlarınız evet ise film çin malıdır.
Dikkat ederseniz filmin başında isim olarak da Ben Efsaneyim değil, Ben Kestaneyim yazmaktadır.

benim ki orjinaldi saka gibi bi test bu da bu arada ayrica boyle bir sey oldugunu varsaysak bile digiturk gidip herhalde Ben KEstaneyim yazan Cin mali bi film koymaz.!!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:ehe:ehe:ehe
İnanmıyorum!!!
Yaptığım espriyi cidiye aldığınıza inanmıyorum!
İnanmak istemiyorum!!!
:gul:

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Will smith ölüyor...
Kız kurtuluyor (:

Arkadaşlar o değilde will smith'in yeni filmi seven pounds'a gitmenizi tavsiye ederim gerçekten harika bir film...
Hayatımda hiç bir filmde o kadar ağladığımı hatırlamıyorum ben.
Ben sabırsız bir insan olduğum için sinemalara gelmeden izledim :$
Ama yeniden izlemeyi düşünüyorum...
Şiddetle tavsiye ederim.

Salihyet

Salihyet

Üye
Will smith ölüyor...
Kız kurtuluyor (:

Arkadaşlar o değilde will smith'in yeni filmi seven pounds'a gitmenizi tavsiye ederim gerçekten harika bir film...
Hayatımda hiç bir filmde o kadar ağladığımı hatırlamıyorum ben.
Ben sabırsız bir insan olduğum için sinemalara gelmeden izledim :$
Ama yeniden izlemeyi düşünüyorum...
Şiddetle tavsiye ederim.

dvdrip :) :)

lord74

lord74

Üye
will yoksa ölümsüz mü xD

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
konu aldi basina gidiyor açma amacima bak geldiği yere bak saçma sapan espiriler kendince farkli konularda yorumlar..!!

Farkli bir şey konusacaksaniz gidin başka konu açın !?

Salihyet

Salihyet

Üye
bende esnafeyim xD huh :ehe esfane, efsane :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt