Hobbit: Beş Ordunun Savaşı Sinemalarda!

Sponsorlu Bağlantılar

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
Hobbit: Beş Ordunun Savaşı Sinemalarda!
Yılın heyecanla beklenen yapımlarından Hobbit: Beş Ordunun Savaşı, bugünden itibaren Türkiye genelinde sinemalarda!



Oscar ödüllü yönetmen Peter Jackson'ın başında bulunduğu Orta Dünya macerası, Hobbit: Beş Ordunun Savaşı ile sona eriyor. Bugünden itibaren ülke genelinde vizyondaki yerini alan filmde, Bilbo Baggins, Thorin Meşekalkan ve Cüceler Bölüğü’nün maceraları destansı bir sona ulaşıyor. Fantastik dünyanın usta kalemlerinden J.R.R. Tolkien'in destansı romanından beyazperdeye uyarlanan üçlemenin senaryosu; Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson ve Guillermo del Toro'ya ait.



Hobbit üçlemesi Orta Dünya'da, Yüzüklerin Efendisi serisinden 60 yıl önceye götürüyor. Hobbit serisinde, tüm ekip dokuz ay boyunca Yeni Zelanda’nın dört bir yanında, üç filmi aynı anda çekti. İlk film olan Hobbit: Beklenmedik Yolculuk 2012’de, Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları ise ertesi yıl gösterime girdi. Bu ilgi çekici sinema yolculuğu şimdi üçüncü ve son film olan Hobbit: Beş Ordunun Savaşı ile muhteşem sona ulaşıyor. Peter Jackson filmle ilgili; "Yüzüklerin Efendisi filmlerini yaptığımızda, çok fazla baskı vardı çünkü daha önce benzeri görülmemiş bir şekilde gerçekleştirilecek, çok büyük bir projeydi; üstelik şimdiki gibi bir geçmiş performansımız yoktu” diyen Oscarlı sinemacı, sözlerini şöyle sürdürüyor: “O filmler artık dünyaca tanınıyor. Kültürümüzün bir parçası oldular. Bu durum da, ‘Hobbit’ filmlerinde farklı türde bir baskı yarattı. Ancak, buna yanıt verebilmenizin yegane yolu sinemacı olarak kendiniz gibi olmanız. Kariyerim boyunca yaptığım her şeyde, sinemasever olarak kendimin keyif alacağı işler yapmaya çalıştım. İlk iki ‘Hobbit’ filminin serinin hayranları tarafından kucaklandığını görmek bir mutluluk kaynağıydı çünkü bizler de serinin hayranlarıyız. Ama bunun yanında, yeni bir kuşağı her şeyin başladığı hikaye aracılığıyla bu dünyayla ve inanılmaz mitolojiyle ilk kez tanıştırmak heyecan vericiydi." diyor.




Destansı bir serüvenin son bölümü, bir sonraki üçlemenin ise öncüsü olan “Hobbit: Beş Ordunun Savaşı” tüm Orta Dünya efsanesinin güçlü dayanak noktasını oluşturuyor. Peter Jackson; “İnsanların başından başlayıp sonuna kadar kronolojik olarak sona doğru gitmek yerine normal sıralamanın 20 yıl geleceğinde yapılmış bu filmleri izlemeyebileceğinin farkındaydık. Dolayısıyla, ‘Hobbit’ filmlerini yaparken, bilinçli olarak, üslubu izleyicilerin ‘Yüzüklerin Kardeşliği’ serüvenine ve nihayetinde de Orta Dünya’nın ‘Kralın Dönüşü’ndeki dehşet verici sonuna gidiyorlarmış gibi hissedeceklerini umduğumuz bir yere doğru ilerlettik. Ümidimiz, altı filmin her birinin, gelecek nesiller için kesintisiz tek bir destanın bölümleri gibi olması” diyor. Son olarak, “Bu savaş geçmişte yaptıklarımızdan daha farklı bir his veriyor” diyor Jackson ve ekliyor: “Farklı güçler, yaratıklar, uçsuz bucaksız muharebe alanları filme olağanüstü ve dehşet verici bir boyut kazandırdı. Savaş birçok cephede kızışırken, bizler de büyük ölçüde bu karakterlerle birlikte siperlerdeyiz.”

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Serhan

Serhan

Üye
Bizim burada 19 Aralık gününde giriyor :(
 
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
tamam gardaş
Ben bugün izleyebilirsem telefona çekip yolluyam filmi.
 
Anil-D

Anil-D

Üye
ovv cikmismi
 

Nevarres

Üye
Ben anca cumartesi izlerim.
 
0MG90

0MG90

Üye
Gidebilirsem izlerim kesin
Torrenta çoktan düşmüş
 
azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
youtube'da 4 dakikalık bir video var paylaşaracaktim ama tadı kaçmasın diye paylaşmadım
 
Serhan

Serhan

Üye
Filmden 30 dk önce çıktım.
Şöyle söyleyeyim hayatımda izlediğim En iyi film. Cidden böyle film görmedim. Anlatılamaz.
Gideceksiniz Alt Yazılıya gidin. Ben öyle yaptım , orjinal dilinde dinleyin.
 
azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
Filmden 30 dk önce çıktım.
Şöyle söyleyeyim hayatımda izlediğim En iyi film. Cidden böyle film görmedim. Anlatılamaz.
Gideceksiniz Alt Yazılıya gidin. Ben öyle yaptım , orjinal dilinde dinleyin.
filmden 30 dakika önce çıktım derken son sahneleri izlemedin mi :O
 
The Shadow

The Shadow

Üye
Nedense bu hobbit serisinden nefret ediyorum :kotu:
 
The Shadow

The Shadow

Üye
Türkçeyi katlettiniz :D
 
  • Beğen
Tepkiler: osicik ve azattt

Alzaymır

Üye
Çakallarla Dans 3'ü tavsiye ederdim ben olsam.
 
  • Beğen
Tepkiler: Maroon-Beret58


Üst Alt