Ben Efsaneyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kestanesin oğlum sen :eheKestane kestane!..

ege2345678

Üye
bnde izledim daha önce movimax 2 de kayıdada aldım adm el bombası ile kendini patlatıo bu gün bidaha movimax da izledim adm anna ile kolonie gidio çoq şaşırdım sewgilisini yaratıq verio ???

lord74

lord74

Üye
çok garip anladıma gore filmin 2 tane sonu var sebebi ise ben efsaneyim 2 çıktından mı ?

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
kesin oyle diye bir şey yok sadece ben internetten bakindim oyle birt tahminim var...umarim da oyledir 2.si gelsin

ottoman067

Üye
yazdığın soruyu bende merak ediyorum moviemex te izlediğim film ile dvd filmim sonu aynı değil ama dediğin gibi heralde 2.sini çekecek o yüzden sonu değişmiş olabilir çünki film zaten amerikada ve dünya genelinde çok beğenildi devam serisini yapmak için sonradan sonu değişmiş olabilir

cortlak95

cortlak95

Üye
Will Öldü benimkinde:D:D

inzar1453

Üye
evet arkadaşlar Biraz önce digitürkte çıktı bende izledim Ve sonunda sam varya köpeği oda ölmüyor yani ikiside kurtuluyor

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
o zaman ikisinden biri korsandır :ehe
evet korsanını yapmak için willi çağırmışlar çevirmişler filmi tersine :kop:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada benimkindede will ölmüştü elimde cd si bile var

_dumanist_

_dumanist_

Üye
"Ben Efsaneyim Testi"ni hiç duymadınız mı? :o

1) İzlediğiniz filmdeki Will Smith normalden daha cücük mü?
2) Will'in gözlerinde hafif bir çekiklik var mı?
3) Will normalden daha hızlı hareket ediyor ve 5/1 oranında daha hızlı mı konuşuyor?

Yanıtlarınız evet ise film çin malıdır.
Dikkat ederseniz filmin başında isim olarak da Ben Efsaneyim değil, Ben Kestaneyim yazmaktadır.
Daha önce neden gülmemişim acaba ben bu espriye :P
Kim hortlattı bu konuyu :ehe:ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ben izlediğimde de Will ve köpeği öldü. Kız kurtuldu. 1408 gibi iki sonlu bir film daha yani...

Konuyu ilgili bölüme alıyorum.

nuks4you

Üye
herkes farklı anlatıyo arkadaşım ilk önce konusunu okuyun sonra cevap yazın

--------------- Ekleme ---------------

i am legend in konusu;
Kanseri tamamen engellemek için yapılmış araştırmalar sonucu ilaç tamamlanmıştır,ama kanseri engellemeye yarıyan ilaç 3 yıl sonra dünyadaki herkesi yok etmeye yarıyacak kadar güçlüdür ki dünyadaki insanların %90 dan fazlası ölmüştür,W.Smith virüs'e karşı başığıklı olduğu için (her insanın hastalıklara bağışıklık sistemi farklıdır) %90 dan fazla insan yaşamını yitirmiştir.
New York'taki virüslü insanların Hastalıklarının nedeni?
Virüslerinin acımasızlıklarının nedeni ; Virüs sadece göğüs kafesindeki bölgelerdeki organlara işlememiştir,beyinede işlediği için virüslerde düşünce yoktur,yani uyurgezer gibi bi durum.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
hani daha bunun 2 si de cikmadi :D yalan oldu

hehee

Üye
ben geçenlerde gördüm orjinal dvd sinde ilk izlediğim gibi will ölüyor fakat geçen gün gördüğümde dvd üzrinde özel seçenekli 2 farklı son yazıyordu yani çin malı falan yok ortada yapımcıların sonradan yapmış olduğu bişe bu belliki bir amaçları var.

3rhan336

3rhan336

Üye
bence yaşaması daha iyi ya adam o kadar mücadele ediyo ölmeyi haketmiyo:ağlarım:

airboy52

Üye
evet iki son var birinde oluyo will amca oburunde kurtuluyo.nası oluyo anlamadım:)

oakie

Üye
Arkadaş doğru söylüyo Filmin 2 Tane Sonu Var. Ben Normal DvD e aDam kızı ve çocuğu gönderdikten sonra bombayı alıp onlarla birlikte ölüo Movimax ta İzllediğimde adam onlara iyileştirmek üzere olduğu kızı tekrar eski haline getirip onlara geri veriyo ve kız ve çocukla bitlikte Kızın dediği koloniye doğru gidio :oke::oke::evet::evet::evet::evet:

Takipçi Satın Al

Üst Alt