N95 8GB Telefon Hafızası Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB Telefon Hafızası Problemi
Merhaba öncelikle herkese kolay gelsin arkadaşlar..Benim sorunum Teelfon hafızası problemi anlayamadım bi turlu deli olacağım RAM:78.1 M/119.7 Hafıza ise Kullanılan :43 Boş : 90 Bunun neresi dolu acaba Telefon hafızası olarak neden arasıra Telefon hafızası dolu diye uyarı veriyor sorun nedir acaba evet programlarım var ama anlayamadım hafıza dolu uyarı bi çok programım da hafıza kartımda yuklu (Hata olarak şöyle bi uyarı alıyorum uygulama yoneticisinde ''Hafıza dolu.Bazı uygulamaları kapatın ve yeniden deneyin'') Çok komik bi durum açıkcası o kadar boş MB alanım ve telefon hafızası boş iken Allah rızası için nasıl çözebilirim bu konuyu yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..:vur

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arka planda açık kalan uygulamarın var ise onları kapat.ayrıca internet önbelleğini temizle.

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Arka planda açık kalan uygulamarın var ise onları kapat.ayrıca internet önbelleğini temizle.

Eyvallah saol dostum fakat ben Jbak Taskman kullanıyorum arka planda sadece 2 Program çalışıyor onlardan olacgını zannetmiyorum bu arada internet geçmişini nasıl silebilirim Skyfire ve opera mini kullanıyorum arasırada kendi explorer programını kullanıyorum nokia nın bu sorun bence baska nedenden dolayı bu kadar MB ve hafıza boş boyle bişi olacagını zannetmiyorum :(

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bnce format at en kolayı :)

marduks

marduks

Üye
Arkadaşım bu tür hafıza uyarıları;mesaj hafızasının telefon hafızası olarak seçilmesinden kaynaklanıyor.İstersen bu anlatacağımı bir dene belkide netice alırsın.Sırasıyla ''Mesajlar-Seçenek-Ayarlar-Diğer''buradan da Kullanılan Hafıza-Telefon Hafızası olarak işaretle.Umarım yardımcı olur.

--------------- Ekleme ---------------

Düzeltiyorum en son Yığın Hafıza olarak işaretle

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bu tür hafıza uyarıları;mesaj hafızasının telefon hafızası olarak seçilmesinden kaynaklanıyor.İstersen bu anlatacağımı bir dene belkide netice alırsın.Sırasıyla ''Mesajlar-Seçenek-Ayarlar-Diğer''buradan da Kullanılan Hafıza-Telefon Hafızası olarak işaretle.Umarım yardımcı olur.

Düzeltiyorum en son Yığın Hafıza olarak işaretle

Eyvallah dostum ama yine ayni o kadar boş hafıza ve boş yer var anlamıyorum nasıl oluyor bu tamam progeramım fazla ama çalışmıyorlar hiç biri ve telefon hafızasına kurmuyor hepsi hafıza kartına kurulu başka bişi var ama nedir bilmiyorum :(

bnce format at en kolayı :)

Format la çözuleceğini biliyorum ama format atmadan sebep nbedir yani böle bi sorun hem formatlık bişi olacagınmnı zannetmiyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İnternet önbelleğini herhangibir internet sayfasında iken, seçenekler>gizlilik verilerini sil>önbellek (Benim n78 de sıralama böyle)seninkindede mantık aynı ama isimler belki farklıdır.

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah yardımlarınız için peki arkadaşlar fakat problem yine aynı ben tema yuklemiştim 10 a yakın onlardna olabileceğini zannediyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Yani telefona yuklenen ve hafıza kartına yuklenen temaları nerede bulabilirim yanız temaların içinde kaldıramıyorum x-plore yoluyla silmem lazım cunku temalarda kaldır sil yok biliyorsunuzdur sanırım benim sizden istediğim temaları nasıl silerim buyuk bi ihtimal bence onlar kasıyor cevaplarınızı yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eyvallah yardımlarınız için peki arkadaşlar fakat problem yine aynı ben tema yuklemiştim 10 a yakın onlardna olabileceğini zannediyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Yani telefona yuklenen ve hafıza kartına yuklenen temaları nerede bulabilirim yanız temaların içinde kaldıramıyorum x-plore yoluyla silmem lazım cunku temalarda kaldır sil yok biliyorsunuzdur sanırım benim sizden istediğim temaları nasıl silerim buyuk bi ihtimal bence onlar kasıyor cevaplarınızı yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
O hafıza sorunu büyük ihtimalle RAM dan kaynaklanıyordur.temaları silmek içinse E/sistem/skin klasörü diye hatırlıyorum.bir dosya yöneticisi ile silersin.umarım doğru hatırlıyorumdur.

O hafıza sorunu büyük ihtimalle RAM dan kaynaklanıyordur.temaları silmek içinse E/sistem/skin klasörü diye hatırlıyorum.bir dosya yöneticisi ile silersin.umarım doğru hatırlıyorumdur.
Eğer o dizinde değilse birde şu dizine bir göz atarsın
C-veya E-private\10207114\import\522fc9d541c16fde

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu n95 8 gb da çalışan arka planda o kadar işlem parçacıkalrı var ki aynen pc gibi görev yöneticsiinde bunlardan boşta yani gerekzi çalışanı nasıl ayırt edebiliriz simgeler var gerçi onları gorebiliyoruz fakat bunların tamamen bi liste halinde bilen veya ne işe yaradıgını soyleyecek arkadas varmı gerçekten cok sevinirim harika olur..

Eğer o dizinde değilse birde şu dizine bir göz atarsın
C-veya E-private\10207114\import\522fc9d541c16fde

Eyvallah babacan

Esendağlı

Esendağlı

Üye
umarım halletmişsindir

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
umarım halletmişsindir

Maalesef usta yine aynı peki arkadasım bu c ve e nin baslangıc klosoru nered eoluyor oradan silmek isiyorum belki değişiklik olur bence yardımcı olursanız sevinirim..

pala gürbüz

Üye
Arkadaşlar bende N95 8Gb telefon hafızasından bazı verilerin nasıl silineceğini öğrenmek istiyorum.Yığın hafızadan herşeyi silebildiğim halde telefon hafızasından verilerin nasıl silineceğini bir türlü bulamadım.Format atmadan bu işlem nasıl yapılır cevaplarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.

bYRM61

Üye
arkadaşlar aynı hata benim telefonda da var E52
hafıza dolu açık uygulamaları kapat diyor fakat herhangi açık uygulama yok
telefonu kapatıp açıyorum düzeliyor
ama 2 gün sonra aynı hatayı veriyor

ULASILMAZz

ULASILMAZz

Üye
Arkadaşlar bende N95 8Gb telefon hafızasından bazı verilerin nasıl silineceğini öğrenmek istiyorum.Yığın hafızadan herşeyi silebildiğim halde telefon hafızasından verilerin nasıl silineceğini bir türlü bulamadım.Format atmadan bu işlem nasıl yapılır cevaplarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.

ben de aynn bu arkdş gibi sorun yaşıyorum...yardım da bulunabilen lütfn yardım etsin...

furkan1110

Üye
bnm 5800 dada aynı problem vardı verileri yedekledim daha sonra telefona hard vormat attım telefondan yedeklediğim verileri geri yükledim (ayarlar hariç) düzeldi denemenizi tavsiye ederim

palulu23

Üye
bende de n95 de uygulama yöneticisinden program kaldırmak istediğimde telefon donuyor ve bataryayı çıkarıp baştan takmak zorunda kalıyorum uygulama yöneticisinde herhangi bir pronun üzerindeyken seçenek tuşuna batığımda ise sadece hafıza dolu uyarısı veriyor anlamadım bilen var mı bu konuyu hafıza kartını çıkarıp teli açtığımda hafıza dolu uyarısı olmuyor en son phone torc (el feneri son versiyon) prosunu yükledikten sonra böyle oldu ve pro açılmıyor özellik desteklenmiyor uyarısı veriyor hiç bir programı kaldıramıyorum şuan formatsız nasıl halledecez.... :s

tanercatal

Üye
araçlardan dosya yöneticisinden telefon hafızasındaki ve yığın hafızadaki tüm uygulamaları görebilirsin oradan istediğin dosyaları silebilirsin

Üst Alt