6300 Turkcell-im

Sponsorlu Bağlantılar

sampoaoc

sampoaoc

Üye
    Konu Sahibi
6300 Turkcell-im
Ben turkcell kampanyadan nokia 6300 telefon aldım. Menüsünde kısayol olarak Turkcell-im doğrudan bağlantı ikonu var. Bu ikona bastığımda doğrudan internete(Turkcell-im e) bağlanıyor. Ben bu ikonu kaldırmak istiyorum. Menüdeki bu ikonu nasıl kaldırabilirim??Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler....

• Beğen
Tepkiler: recepp_01

korran

Üye
sürüm yükseltirsen sorun çözülür

sampoaoc

sampoaoc

Üye
    Konu Sahibi
sürüm 6.60 tı. 7.21 yaptım ama yinede aynı menü değişmedi. Turkcell-im halen var.

crazcan1

Üye
Arkadaşım O İkonu Kaldıramazsın Galeri,Mesajlar,Ayarlar Nasılsa Oda Aynı Tarzda Hiçbir Şekilde Kaldırılamaz Sende Basmayıver:D

hakancoban

hakancoban

Üye
ya bide bu telefonun sesi çok iğrenç.Version farkından mı kaynaklanıyor acaba?

PanTerİ

PanTerİ

Üye
menu---ayarlar---kısayol a bir de ordan dene

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Sözleşmeli olduğu için cihaz bunun kalkıçağını zannetmiyorum.

pc_facker

Üye
bende turkcell den aldım garanti yazılımını güncellediğinde gitmiş oluyor kesinlikle :)

alican_alican33

Üye
yha kardeş nasıL yaptın yardım edersen sevinirim ya kısa yolda fLn menüde turkcelim var
telefon turkcelin hizmetinde resmen ?? :bilmem:

osmangazili

Üye
yha biri yardm etsn kurtarsn şu turkcell-im menüsünden bni acill yardm beqliyorm :)

pc_facker

Üye
ben telimi garantiye vermiştim yeni atılan yazılımla gitmiş yazılım attırın telefonunuza garantisine eğer garanti gitmyrsa kendinizda tablrsnz

Catty

Catty

Emekli Yönetici
ya benım arkadasta ta da vardı kaldırmışşş...

sdsss

sdsss

Üye
yaw bende n73 var onda uygulama olarak var çok gıcık telefon hafızasını azaltıyor 6mb yer kaplıyor yardım edebilen varsa bekliyorum

darkcavarly

Üye
Anlaşmalı olduğu için kaldıramazsın, komple format atıp yeni bir ( anlaşmasız) 6300 yazılımı yüklemen lazım. Yorma kendini bu kadar, bana artık nazar boncuğu gibi geliyor. Alışırsııııın : ))

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
arkadaş 7.30 versiyonu çıktı ben denedim yükleyemedim ama sen bi dene belki yüklersin başarırsan bize de haber ver

Sting_Sumner

Sting_Sumner

Üye
arkadaşlar s.a. benim 6300 da temayı seçıyorm tm güzel ama kapatıp açtıktan sonra tekrar turkcell ın teması gelıyor ne yaptıysam bunu geçıremedım:) yardımcı olursanız çok memnun olurum:)

ergoren

Üye
Kardeşim Gitt aldın Yere Son yazılımı Yuklesınler Telefona Sorun Gider..!

evren991

evren991

Üye
format at ozaman kalkar büyük ihtimalle

clavuza

Üye
ya bende kaldıramadım, telefonu kapatıp açınca tema tekrar turksell oluyor iğrenç birşey yaaa yazılımıda güncelledim değişen birşey yok ne yapabiliriz çareee:off:

oguz270

Üye
yha kardeş nasıL yaptın yardım edersen sevinirim ya kısa yolda fLn menüde turkcelim var
telefon turkcelin hizmetinde resmen ?? :bilmem:
____________________________________________________________________________________

sen başkabir hatmı kullanıyosun

Takipçi Satın Al

Üst Alt