6300 Turkcell-im

Sponsorlu Bağlantılar

hemster

Üye
kardes nası yapcanı buldum şimdi telefonun kendi temasından hariç bi tema yükle güzel bi tema olsun çünkü bunu hep kullancan temayı uygulayınca o kısayoldaki turkcell-im işareti gdiyo çünkü bendede vardı

muro_27

Üye
kardeş çok basit menü- ayarlar - kısa yollarım - sağ seçim tuşu hepsi bu kadar oradan istediğini seç

dj-61

dj-61

Üye
dostum kısa yolları düzenlediğinde o menüden kurtarırsın kısayoldan yani ama asıl sorun telefondan kardeşimde var ben hep daima sony ericsson cuyum :) şöyle bir sorun var 6300 da telefon türkcell kampnayasından elde kalanlar piyasada satışda yani hepsi türkcell menü sanırım teme bir arkadaşın dediğin gibi kapanınca türkcell taması oluyor yine bunun caresi yazılım güncellemede hallolması lazım henüz denemedim ama deneyen varsa bilgi versin boşuna uğraşmayalım burdan anlık iletişim kurabilirsiniz msn başındaysam..

mathek

Üye
İnternetten phoenix programı (şu anki son versiyonu:Phoenix_2009.34.7) ve 6300 son flashı v07.30'u indirip bilgisayarınıza kurun. phoenix yardımıyla v07.30'u telefona yükleyin, sorununuz kalmasın. Telefonu bağlantı kablosu ile bilgisayara bağlamanız gerekiyor. İnternette phoenixin nasıl kullanılacağının resimli anlatımları mevcut. aynı problem bende de vardı, böyle çözdüm. şimdiden bu sorunu yaşayanlara kolay gelsin. :)

selcukyeni

Üye
MaxiCep.Com > Cep Telefonları Destek - Bilgiler > Symbian Destek
Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç Yükle

Yukarıda bahsettiğim konuya girin oradakileri uygulayın oluyor ben biraz önce yaptım problem kalmadı turkcell-im falan kalktı açılıp kapanıncada turlcellin teması falanda çıkmıyor.

ibocan_5858

Üye
Yeni yazılım attırın sorun ortadan kalkar :)))))))))))))

--------------- Ekleme ---------------

Alakası yokkk yeni 6300 yeni yazılımını attıracan

samo23

Üye
aynı sorun bendende vardı türkcell e gittim sürüm güncelleyim telefonu geri verdiler ve düzeldi

sanal hacker

sanal hacker

Üye
ayarlardan kısa yollara gir ve ordan istdiğini seç

eyup007

eyup007

Üye
Bende bu menüyü yaratmak istiyorum :D

dj_mithat

Üye
kardeş önce nemesis service suiti indir onunla türkce dil kodunu yükle sonra nokia PC suiti kur orda versiyon güncelle var yeni versiyon 7.30 bende gecen yaptım o kısayol kalkacaktır hadi sana kolay gelsin

elazığlı__

Üye
Selam arkadaşlar ben nokia 6300 turkcell teması arıyorum bi zahamet bana yardımcı olurmusunuz yalnız tema nth uzantılı olacak ....

abdül21800

abdül21800

Üye
sürüm yükseltmek en doğrusu

incelerli268

Üye
grantiye gönder onlar kaldırıyo amcamın kızı kaldırttı

mustafa1196

mustafa1196

Üye
ewt tümğnde var bence yetkili bir kişiye vermeniz lazım

komandoo21

komandoo21

Üye
Bendeki Tavsiyede Şu ..

Menü Tuşuna basarsın Sonra Karsımızda menüler cılacak galeri turcell im Felan ordan secenekler diyeceksin ondan sonra düzenle turkcell imi aşşa taşıyacaksın ve tuş actıgında direk karsına o gelmeyecek :)

yasin1587

yasin1587

Üye
teşekkürler

komandoo21

komandoo21

Üye
İşe Yaradıgsa Ne Mutlu

yasin1587

yasin1587

Üye
gidip bayiden almıcaksın adm gibi bi kipa carrefour metro gibi yerlerden alcan sorun yok

fatih0216

Üye
kardeşim hiç uğraşma direk bi nokia bayisine git hemen 5 dk.da hallediyorlar hemde parasız bedava hallediyorlar.

e1011001

Üye
uzun uzun anlatamam. şunu google da ara. ilk linki aç. "hasankoroglu cep telefonları"

Takipçi Satın Al

Üst Alt