s40 cepten adsl baglanamıyormuyuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustimix41

mustimix41

Üye
    Konu Sahibi
s40 cepten adsl baglanamıyormuyuz?
ya arkadaslar ben 5610 kullanıcısıyım ve ben bluetooth yardımı ile telefonumdan pc ye adsl baglantısı kurmak ve kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek arkadas warmı? bi kac yerde gormustum bole bişey ama s60 için anlatılıo s40 lara uyarmı nasıl olur? simdiden tsk ederim yardımlarınız için !!!

kerem287

kerem287

Üye
Bende aynı soruyu soracaktım arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim bende 5610 kullanıyorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Wi-Fi desteği olmadan bu olamaz.

mustimix41

mustimix41

Üye
    Konu Sahibi
Wi-Fi desteği olmadan bu olamaz.

wi-fi ozelligi tamam net içindir ama benm demek istediğim bluetoot ile olan! yani bluetooth ile baglanıcaz mesela pcden tele baglanarak telefon internetini pc de kullanabiliyorsun bluetoot yardımı ile ama ben tam tersini istioyurum

ugur_k0c

Üye
modem al bağlanırsın

mustimix41

mustimix41

Üye
    Konu Sahibi
ofl

ofl

Üye
Wriless olmadan s40 da nete bağlanılmaz bluetooth lada mümkün değil bağlanmak istiyosan mecbur wriless i olan bi telefon alman gerekiyor

Mert-77

Mert-77

Üye
Arkadaşlar bende gördüm s60 telefonlar bluetoothla bilgisayar üzerinden adsl kullanarak nete girebiliyor. Benim tel 5300 çok uğraştım ama bir türlü beceremedim. Yapabilen arkadaş varsa lütfen yardım etsin. çünkü olmayacak bişi gibi görünmüyor (5300 da). Bağlantı noktaları erişim noktaları falan var, üstelik symbian telefonlarda olan udp bağlantı aralığı ayarları bile var. bende olmayan şey ise bilgi. O kadar uğraştım bulamadım. lütfen birileri dalga geçmeden yardım etsin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...