Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
14 Şubat 9. Istanbul buluşması - iptal..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
Tüm üyelerimiz davetlidir, ufak bir buluşma şeklinde olacak zaten.. Büyük bir buluşma değil
Kaçıranlar çok üzülmesin, özel günde gelemeyenler olabilir, kısa tutacağız ben kendi sevgilimden ayrı olduğum için şu anlık rahatım xD iyi forumlar..
Solamente
Üye
Salihimm ben gelemiyorum Aslında çok istiyordum ama hayat işte ani değişikler oluveriyor bi toplantı alt üst bütün plan çok özür dilerim ....
cadimm
Üye
Bende gelmek isterim ama ben çalışıyommmmmm aglaagla
senin için buluşma yapıyoruz , sen napıosn yaa ? :[
xkadir61
Üye
bir aksilik çıkmazsa geliyorum. tabi yeterli katılım varsa daha iyi olur. maxicep'e yakışan bir buluşma olmalı
gelmek isteyen çekinmeden gelsin. korkmayın kimse adam yemiyor
bir aksilik çıkmazsa geliyorum. tabi yeterli katılım varsa daha iyi olur. maxicep'e yakışan bir buluşma olmalı
gelmek isteyen çekinmeden gelsin. korkmayın kimse adam yemiyor
Oyyy ölürüm sana ben bebeğim benim senin için ne toplantı ne başka bişey gözüme gelmez Gelicem tatlım etme iptal
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
şantajj xD
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
tarihi bir gün ileriye alıyorum, iş güç, benim ehliyet sınavı, pınar ablanın toplantısı falan
ne dersiniz ?
Solamente
Üye
Ya yokk eğitim toplantısı bir sonrakine katılacam benim için no problem buluşma konusu zaten senin sınavdan olacak diye planlanmıştı ben değişiklik yapılmaması taraftarıyım
arslansem
Üye
İyi olur daha sonraki haftalara aktarılsın İstanbul'da olacam çünkü ama 14 şubat erken Sizlerle tanışmak isterim