Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşım avatarımda da görebileceğin bu resmi koyuyorum ki daha ayrıntılı görebil...bir w810i çekimidir...![]()
boswer bu ezik teli git 100 kağıt taa wer n73 all
sonrada n73 me yapp![]()

Nokia nın çektiği resmi bilgisayarda açmam çünki utanırım bende w810i kullanmış birisi olarak walkman sersinde en iyi kamera w810i de yani orta bütçeli birileri için öyle w810i tek geçerim n73 neymiş hoparlör iyimiş adı üstünde walkman kulaklıkta verir sesi ezik nokiacılar siz elinizde dinleyin hava yaptığınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz bence ayılık yapıyorsunuz yol ortasında kim müzik dinliyor ise hep nokia başka tel markası yok
Ben de W810i al dedim...ama Yuh! yani... ''yiğidi öldür hakkını yeme'' yi duydun mu sen?%100 hakısın kardeşş w810i de müzik dinledikten sonra nokia unutulur nokianın herşeyi eksik hepsini programla tamamlıyorsun sony de donma yaşamazsın nokiada donma yaşıosun 2mp yazıyo vga cekio nokiadan uzak dur baba w810i al
Arkadaşım aslında W810i daha işlevsel bir cihaz.Gerek kamerası gerek müzik fonksiyonnu olarak...aslında 6300 tek farkıda o can alıcı ekranı...bak ben her ikisini de kullandım.Eğer NOKIA'nın kullanımından vazgeçip Sony'e alışabilirim diyorsan bence güzel bir takas olur.ha dikkat et cihaz temiz olsun alacağın...arkadaşlar nokia 6300 la w810i takas etmeyi düşünüyorum kafa kafa ya olurmu tavsiyelerinizi bekliyorum.

sistem olarak çok sorun yaşamazsın zaten.yani sağına soluna bak işte...mesela w810'un en zayıf donanımsal yanı hafıza kartı kapağıdır.kolay süner kolay düşer.bak bakalım ne durumda.kamera lensi sağlam mı?çiziği göçüğü var mı falan...bir de sesi kontrol et dışa nası veriyo kulaklıkla nası veriyo falan...o yani.alet sağlam olsun dıştan.bir de görüntüsü sesi düzgün olsun yeter...hangi özelliğine bakim arkdaş temiz olması için bu arada ilgin için sağol

Aslında yapılması lazım...denk çünkü...kafa kafa ya takas yaparlar dimi