w810i camera gerçekten böyle çekim yapabiliyormu..

Sponsorlu Bağlantılar

unal19

unal19

Üye
    Konu Sahibi
w810i camera gerçekten böyle çekim yapabiliyormu..
Forumda gördüm almayı düşünüyom yardım ?

W800İ KAMERASI DA BÖYLE KALİTE VEREBİLİRMİ ?

• Beğen
Tepkiler: deli_oğlan

TopFury

TopFury

Üye
bir w810i çekimidir... ;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Çok yakından çekersen bu şekilde olabilir. Ancak birçok resim editörü programlarla resimlerin netleştirildiğini de unutmamak lazım. Şayet kamera çekimi güzel bir telefon istiyorsan en az 3.2 MP olması lazım. S.E 810i çok iyi olmasa da fena sayılmaz.

ouzqan

ouzqan

Üye
boswer bu ezik teli git 100 kağıt taa wer n73 all
sonrada n73 me yapp:):oke:

unal19

unal19

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım avatarımda da görebileceğin bu resmi koyuyorum ki daha ayrıntılı görebil...bir w810i çekimidir... ;)

tşkler çok güzel bir resim 2mp olmasına ragmen gayet ii
w810i alacam kesin :d

--------------- Ekleme ---------------

boswer bu ezik teli git 100 kağıt taa wer n73 all
sonrada n73 me yapp:):oke:

100 kagıt yok valla...
gariban işi :D

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
evet çok net çekiyor sony ericsson camereaları nokianınkinden daha net çekiyor sen nokianın çektiği resmi bilgisayarda açsan hiç beğenmiyeceksin...

utku7

Üye
bence w810i cok kaliteli resimelr cekebiliyosun al derim

RaİSTLİN610

Üye
ya w810i guzel cekıyo fakat dıger telefonlara gore bıraz yavas fotograf cekıo o yonu kotu acıl bı foto cekmek ıstedıgınde yakalaman cok zor ama kalıtesıne laf yok

shadow_HASO

Üye
Nokia nın çektiği resmi bilgisayarda açmam çünki utanırım bende w810i kullanmış birisi olarak walkman sersinde en iyi kamera w810i de yani orta bütçeli birileri için öyle w810i tek geçerim n73 neymiş hoparlör iyimiş adı üstünde walkman kulaklıkta verir sesi ezik nokiacılar siz elinizde dinleyin hava yaptığınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz bence ayılık yapıyorsunuz yol ortasında kim müzik dinliyor ise hep nokia başka tel markası yok

orijinjr

Üye
Nokia nın çektiği resmi bilgisayarda açmam çünki utanırım bende w810i kullanmış birisi olarak walkman sersinde en iyi kamera w810i de yani orta bütçeli birileri için öyle w810i tek geçerim n73 neymiş hoparlör iyimiş adı üstünde walkman kulaklıkta verir sesi ezik nokiacılar siz elinizde dinleyin hava yaptığınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz bence ayılık yapıyorsunuz yol ortasında kim müzik dinliyor ise hep nokia başka tel markası yok

%100 hakısın kardeşş w810i de müzik dinledikten sonra nokia unutulur nokianın herşeyi eksik hepsini programla tamamlıyorsun sony de donma yaşamazsın nokiada donma yaşıosun 2mp yazıyo vga cekio nokiadan uzak dur baba w810i al

TopFury

TopFury

Üye
%100 hakısın kardeşş w810i de müzik dinledikten sonra nokia unutulur nokianın herşeyi eksik hepsini programla tamamlıyorsun sony de donma yaşamazsın nokiada donma yaşıosun 2mp yazıyo vga cekio nokiadan uzak dur baba w810i al
Ben de W810i al dedim...ama Yuh! yani... ''yiğidi öldür hakkını yeme'' yi duydun mu sen?

_qMz_

_qMz_

Üye
arkadaşım en beğendiğim özelliği diyebilirim resim kalitesi çok güzel pc e attığında hiç bulanıklaşma gözükmüyor bu bakımdan tavsiye ederim..

rocco_06855

rocco_06855

Üye
baba w810i kullanıorum 1,5 senedırr kamerası mukemmel ses netlıgı cok super adı ustunde zaten walkmen salla gıtsın nokıa yıı s.e yanında nokiaa hiç bişii

mustifm

Üye
arkadaşlar nokia 6300 la w810i takas etmeyi düşünüyorum kafa kafa ya olurmu tavsiyelerinizi bekliyorum.

TopFury

TopFury

Üye
arkadaşlar nokia 6300 la w810i takas etmeyi düşünüyorum kafa kafa ya olurmu tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşım aslında W810i daha işlevsel bir cihaz.Gerek kamerası gerek müzik fonksiyonnu olarak...aslında 6300 tek farkıda o can alıcı ekranı...bak ben her ikisini de kullandım.Eğer NOKIA'nın kullanımından vazgeçip Sony'e alışabilirim diyorsan bence güzel bir takas olur.ha dikkat et cihaz temiz olsun alacağın...:oke:

mustifm

Üye
hangi özelliğine bakim arkdaş temiz olması için bu arada ilgin için sağol

TopFury

TopFury

Üye
hangi özelliğine bakim arkdaş temiz olması için bu arada ilgin için sağol
sistem olarak çok sorun yaşamazsın zaten.yani sağına soluna bak işte...mesela w810'un en zayıf donanımsal yanı hafıza kartı kapağıdır.kolay süner kolay düşer.bak bakalım ne durumda.kamera lensi sağlam mı?çiziği göçüğü var mı falan...bir de sesi kontrol et dışa nası veriyo kulaklıkla nası veriyo falan...o yani.alet sağlam olsun dıştan.bir de görüntüsü sesi düzgün olsun yeter... :oke:

mustifm

Üye
kafa kafa ya takas yaparlar dimi

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
shadow we taçsız kıral,ıkınız de haklısınız.nokya dedıgın sey takoz takoz.yıllardır ınsanları kandırıyorlar.
a.l.lah askına 5700 dıe bısey war.onun kamerası kadar berbat kamera górmedm.bembeyaz çekıyor.yuzler bembeyaz.ten rengını algılayamıyor.
ruh gıbı cıkıyor fotolar.
sony ercsson w700 war bende,3 yıldır kullanıyorum,sadece hawuza düsürdüm 1 kere ,ondan da flash yanmıo artk.
patladı heralde.bıde tuslar we kameranın yuwarlak çemberı slındı.

Üst Alt