w810i camera gerçekten böyle çekim yapabiliyormu..

Sponsorlu Bağlantılar

TopFury

TopFury

Üye
shadow we taçsız kıral,ıkınız de haklısınız.nokya dedıgın sey takoz takoz.yıllardır ınsanları kandırıyorlar.
a.l.lah askına 5700 dıe bısey war.onun kamerası kadar berbat kamera górmedm.bembeyaz çekıyor.yuzler bembeyaz.ten rengını algılayamıyor.
ruh gıbı cıkıyor fotolar.
sony ercsson w700 war bende,3 yıldır kullanıyorum,sadece hawuza düsürdüm 1 kere ,ondan da flash yanmıo artk.
patladı heralde.bıde tuslar we kameranın yuwarlak çemberı slındı.
Maharet aletde değil ustadadır... :oke:

xr12

Üye
aslında megixel fazla etkilemio bende w810i var 2.0 kamera ama D900 ün 3.2 kamerasından daha güzel çekio

radar12

radar12

Üye
saçma

unreal life

unreal life

Üye
en iyisi w880i bence

drivenn

Üye
n73me ve w810 kullandım n73me 3.2 olmasına rağmen w810 daha iyi foto çekiyordu farkı bilgisayara attıktan sonra görüyorsun ses konusuna gelince bence hoparlör sesi o kadar önemli değil müziği walkman serisinden kulaklıkla dinleyince resmen mest ediyor bazı parçalarda sanatçının nefes alışlarını bile duyabiliyorsun o kadar net. Ayrıca w810un makro moduyla çektiğim küçük böcekler sinekler koleksiyonum harikaydı tavsiye ederim makro ile mükemmel sonuçlar elde edersiniz

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bence güzel tel ama benim 6600 bin basar

mrtzn

mrtzn

Üye
ya sony ericson da işiği ayarlayınca çok güzel resimler çekebiliyosun ama önemli olan ışık güneş işiğinda inanılmaz resimler çekersin w 810 i de

cemee61

cemee61

Üye
arkadasim w 800 denemedim ama arkadasimin k790i de zifiri karanlikta elimi yukaridan assagiya hizla cekerek bi foto cekmistim ve makineyle ceksem bu kadar net cikmazdi sanirim 800unde farkli oldugunu sanmiyorum. ayrica mp si onemli diil bi kameranin (belki biliyosundur) lensi onemli ve sony ericssonun lensleri nokiaya 100 basar emin ol:oke: ayrica SE lerin muzik konusunda tartisilmaz bi ustunlugu var.ben 3250 kullaniyorum (bazi symmbian prolari cok kullaniyorum) bole bi ihtiyacim olmasaydi emin ol bi SE kullanirdim:oke:

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
çekmeyi bilene o resimler vız ışığı arkana alıp o objeye yoğunlaşırsan elbette çekersin

p1isever

Üye
teyzemin oğlunda vardı n73,hoparlörü telefonun üst kısmında ve düz bi hoparlör o kadar da iyi ses vermiyo.arkasında olsa daha iyimiş,hem de çok donuyo doğru

ermanerman

Üye
n73 u ılk cıktıgında kerız gıbı 1100 liraya almıstım enayılık yapmısım :) suan da hem n73 um ve 810i kullanıyorum. tabıkı w810i ses goruntu sahane bırde flashlayıp içine tema kastınmı dadından yinmez valla. nokia hikaye sony sahane

oluklu1

Üye
w810i sony kamerasıdır aklınızı başınıza alın >>>>>>>>> sony sony sony<<<<<<<<<<

diesel182

diesel182

Üye
cam drıverı yuklersın olur bıter acustıcte atınca hıc bı tel kapısamazzzz w810i ile!!

hazeyin aslan

Üye
Işletim sistemi hiç iyi deyil arkaşlar almayın ben kullanıyorum w810i yi almayın almayın almayın almayın almayın almayın almayın almayın almayın almayın almayın almayın

tr_karizma_54

Üye
w810i kullanıyorum ve öyle bir cam driver yüklü ki bende k790 b.. yemiş yanında :D

black_killer

Üye
bu güne kadar gördüğüm en güzel 2.0mp kamerası olan telefon.N73 e cok yakın

diesel182

diesel182

Üye
cam driver yuklersen3.15 gıbı cekersın!!

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
sonyericsson 10 numara telefon.
hee nokia nokia die kullanabilirsniz.bişey diyen yok.

frkn_7_7

Üye
w810i yıkılmayan efsanedir ona ezik diyen elindekine bir baksın dikkat etsiinde kafasını yarmasın

jeffhardybomb

Üye
ya bende w810i kullanıorum kmera ii ama o kadar çekemez

Üst Alt