Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alınık hurda sağlam
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouzqan
Üye
Konu Sahibi
alınık hurda sağlam
ewt arklar sağlam hurda elinizdeki k750 w880 w810 w700 gibi teller we ngage(sağlam) qd weya classic alıyorum satacak olan warsa msj atsınn ...!
kerem287
Üye
Arkadaş bende w810i var. müzik bile çalıyor sadece açılmıyor telefon sıfırdan farksız 2 ay kullandım orjinal şarj cihazı bile duruyor. Resim koymayı bilmiyorum msn de görüşelim. [email protected]
memolim83
Üye
bende n gace gd var çalışıyor ama tuşları yok alırsan
semihsel
Üye
dostum elimde yaklasık 85 adet k750 3 adet ve w810i 1 adet k610 3 adet w530i cihaz var degerlendirirsen benimle iribata gec. adım semih 0555 613 2222
Arkadaş bende w810i var. müzik bile çalıyor sadece açılmıyor telefon sıfırdan farksız 2 ay kullandım orjinal şarj cihazı bile duruyor. Resim koymayı bilmiyorum msn de görüşelim. [email protected]
dostum msn den konusalım telden cok yazar benımkı wodafone msn:[email protected]
antulaa
Üye
kardeş elimde d900i var sadece iki ay kullanılmış teknosadan aldım garantisi belgesi herşeyi var sadece ekranı kırıldı işne yarar mmı??? 21 ay garantisi var