Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung D880
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
judge_1834
Üye
Konu Sahibi
samsung D880
arkadaşlar ben samsung D880 aldım ama bu tele göre programlar bulamadım msn falan yüklemek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
pampilo
Üye
Hayırlı o0lsun. Harika telefondur
celikbey10
Üye
arkadaşlar ben d880 kullanıyorum çok memnunum msn de kullanıyorum internetten ebudy diye bir program indiriyorsun ve tlf. kur . cipiriyes ayarlarınızda açık olması gerekiyor.
tufanaksoy
Üye
bu telefona nasıl harika diyosunuz anlamıyorum.N95 görmediniz galiba.hiç bir fonksiyonelliği yok.ses duymak çok zor.
arkadaşlar ben d880 kullanıyorum çok memnunum msn de kullanıyorum internetten ebudy diye bir program indiriyorsun ve tlf. kur . cipiriyes ayarlarınızda açık olması gerekiyor.
Arkadaşım Msn Kullanımı Hakkında Yardımcı Olabilirmisin
boztopuz
Üye
hayırlı olsun karde eğer turkcelsen sana ebudyy tawsiye ederim msn konusunda bide aylık internet pakedi al hiç kontörün gitmesinnn indirmek istersen telefonundan m.ebudy.com gir indri
hayırlı olsun karde eğer turkcelsen sana ebudyy tawsiye ederim msn konusunda bide aylık internet pakedi al hiç kontörün gitmesinnn indirmek istersen telefonundan m.ebudy.com gir indri