Turkcell yukle kazan kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

kurtoglu87

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell yukle kazan kampanyası
YUKLE KAZAN yaz, 2733'e gönder, onay mesajından sonra 100 ve üzeri ilk 3 kontör yüklemelerinizde yüklediğiniz kontör kadar hediye kontör kazanın.
:nono:

use2000

use2000

Üye
Eskiden sadece süper tarifeye özeldi; şimdi tüm tarifelerde geçerli sanırım. Diğer tarifelerde olup onay mesajından sonra yükleme yapan var mı? İlk 100 kontör yüklemeye veriyor mu? Gelen mesajdan anladığım kadarıyla ilk 100 den sonrakilere veriyor gibi???

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Çok güzel bir kampanya olmuş. Turkcell ve Vodafone bu ara birbiri ile yarışacağa benziyor :)

Kampanyayı duyurduğunuz için teşekkürler.
Not: Kampanya MaxiCep SMS Grubuna duyurulmuştur.

ilo53

ilo53

Üye
pekı bu 100 yukledımızde 100 konturluk turkcell konusmak ıcın mı yoksa heryonemı

kezman_796

Üye
daha ayrıntılı bir bilgi werir misinz

bungee

Üye
Kampanyaya katılanlar ay içerisinde 3 kereye kadar olan 100 ve üzeri kontör yüklemelerinde, yükledikleri kadar şebeke içi kontör kazanacaklardır.

kezman_796

Üye
saol

paradox1026

paradox1026

Üye
Turkcell hediye kontorleri ancak şebeke içi verir cesareti yok her yöne vermeye:)

kezman_796

Üye
öle bi kampnya yapmşki çok dandk ayda 300 knt yükle 300 wersn o 300 knt yi kendi tarifemzde bile kullanamıyrz 1 saat konş bitsn

erfc20

erfc20

Üye
igrenç bir kampanya

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çok güzel kampanya nesi irenç onu anladım

erfc20

erfc20

Üye
3 defa kontor yüklein demis 1 defa olsa kampanya güzelde 3 defa olunca iş degisio :D

kezman_796

Üye
aynn öle adamlar onu bile göze alamıyo kampanya yapmıo diodu millet onlarda dedi al sana kampanya susun

ysr86

ysr86

Üye
3 defa yükleyin dememiş 3 den sonrasına hediye vermiyoruz demiş yani 1. 2. ve 3. yüklemelerde kontör kazanılıyor ;)

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Bizbize Kampuste bu geçerli mi, deneyen var mı? Tarife değişir mi?

use2000

use2000

Üye
Tüm tarifelerde geçerli sanırım. Ben kampuscell liyim gönderdim onay mesajı geldi ama henüz yükleme yapmadım

Lion Heart

Lion Heart

Üye
evet kampuscellde de geçerli. tarife değişmiyor.

imece iletişim

imece iletişim

Üye
Turkcell hediye kontorleri ancak şebeke içi verir cesareti yok her yöne vermeye:)
Vodafone'a geçelim rahat edelim:naughty:
öle bi kampnya yapmşki çok dandk ayda 300 knt yükle 300 wersn o 300 knt yi kendi tarifemzde bile kullanamıyrz 1 saat konş bitsn....................................... evet kendi şebeke içi adamlar gsm ler ne yapsa bizleri memnun edemezzzzz.her zaman söyliyorum. müşteri cokluguyla değil müşteri memnuniyetiyle 1 numara olun..........saygılarımla..

yeumyang

yeumyang

Moderator
kanpanya katılım dolmus arkadaslar

Üst Alt