Turkcell yukle kazan kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:@ kanpanya katılım dolmus arkadaslar :sopa: ya w daha türkcell.com.tr ye inmedi fırından cıkmadı limitler doldu.güleyimmi aglayayımmı. forum siteleride olmassa yararlanamıyacaktım :vur

babaannen

Üye
Arkadaşlar böyle kampanyaları ki herkesin sömürmekten çok büyük zevk alacağı Turkcell kampanyalarını daha erken duyurabilirmiyiz? Şimdiden teşekkürler...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Arkadaşlar böyle kampanyaları ki herkesin sömürmekten çok büyük zevk alacağı Turkcell kampanyalarını daha erken duyurabilirmiyiz? Şimdiden teşekkürler...

Biz tam zamanında duyurdur saygı değer üyemiz @babaannen. Hatta Kampanya SMS sistemimize ve TonlaKazan arama sistemimize kayıtlı olan üyelerimize SMS ile bildiri yaptık.

Bilginize...

BURAKBEY_01

BURAKBEY_01

Üye
Biz tam zamanında duyurdur saygı değer üyemiz @babaannen. Hatta Kampanya SMS sistemimize ve TonlaKazan arama sistemimize kayıtlı olan üyelerimize SMS ile bildiri yaptık.

Bilginize...
kardeş bizde üye olalım bizede bildirilsin bi zahmet.ama nasıl üye olacağız.açıklarmısın

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Valla bana zamanında TonlaKazan aramalarına üye olduğum için geldi sanırım ama yeni koşullar nedeniyle listeden çıkarıldığım için artık kampanya sms leri de gelmez herhalde...

eQooo

eQooo

Üye
ben katıldım sayenizde saolun...

WorLdSA

WorLdSA

Üye
Yetisemedik yhaf limit dolmus:(:(:(

ilo53

ilo53

Üye
arkadaslar ben yaptım bunu 10 gun fılan gectı kontur yuklesem gelırmı