6300 ilginç bir sorun

Sponsorlu Bağlantılar

sampoaoc

sampoaoc

Üye
    Konu Sahibi
6300 ilginç bir sorun
Nokia 6300 telefonum var. Hafıza kartına bilgisayardan jpg formatlı fotoğraflar atıyorum. Attığım bazı fotoğrafları izlemeye geldiğimde telefon ilginç bir hata veriyor. "Hafıza yetersiz" hatası. Oysa telefonun hafızasında hiçbir şey bırakmadım. Hafıza kartım 1 Gb. Kartında ancak 200 Mb.lık kısmı dolu. Bu hatanın nedeni nedir acaba??? Bilgilendirirseniz sevinirim..

brasis

Üye
telefonun RAM iyle alakalıdır muhtemelen. bahsettiği hafzıa o hafızadır.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Evet Brasis'in dediği gibi ram ile alakalı olabilir bir format at.

asi_güzel

Üye
Arkadaşım mrß hayır misal ßenimde 6300 telfonum var fakat kß yüksek olunca o hatayı verir.çünkü ßendede aynı hatta verdi fakat temalarda ßakttım ki kß yüksek olan tamalr açılmıyo ve yetersiz hafıza diyo yani sildiğin herşeyi ßoşuna silmişsin.sadece fotoların kß yüksek ondandır...

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞIM MRß HAYIR MİSAL ßENİMDE 6300 TELFONUM VAR FAKAT Kß YÜKSEK OLUNCA O HATAYI VERİR.ÇÜNKÜ ßENDEDE AYNI HATTA VERDİ FAKAT TEMALARDA ßAKTTIM Kİ Kß YÜKSEK OLAN TAMALR AÇILMIYO VE YETERSİZ HAFIZA DİYO YANİ SİLDİĞİN HERŞEYİ ßOŞUNA SİLMİŞSİN.SADECE FOTOLARIN Kß YÜKSEK ONDANDIR...:oke::oke::oke:

cangxl

Üye
benimde 6300 var ama benim başıma öyle birşey gelmedi sadece temaları telofon hafızasına taşırken yüksek kbliler yetmiyo o kadar. ama başıma daha kötüsü geldi. ne geldi diyosanız? telofonumun kare tuşuna basınca uzun nsüreli telefon sessiz moduna geçerdi ama şimdi bastığımda 2. hat seçildi diyo tekrar bastığımda 1. hat seçildi diyo bunun nedeni nedir?sizce.kafamda çok soru var ne yapacağımı bilmiyom:bilmem: yorumlarınızı ve bildiklerinizi bekliyom.

fatih_tr

Üye
telefon hafızasını boşalt mesaj falan olur

rmzn_guler

rmzn_guler

Üye
Hafıza durumuna bak sonra ordaki bilgilere göre fazlalık neresiyse silersin

synyor41

Üye
arkadşlar ben de aynı sorunu yaşadım kesin çözümü var.fotoya bilgisayardan yeni ad ver tekrar at sorun gider
kesinlikler açar (
6300 kesin çözümdür)

son kral

Üye
kardeşim telefon hafızan dolu ald için telefon resimi ön belleğe almıyor cep telefonları ram hafızasını kendi hafızasından kullandığı için böyle bir hata veriyor telefon hafızasındaki bazı belgeri hafıza kartına taşı bu sorun ortdan kalkar ben bir teknik servis elemanı olarak 6300 kullanıyorum arızalar için [email protected]

büyük bir ihtimalle eski hatlaaardan kullanıyosun bunun tek çözümü var yeni bir hat alırsan bu ortadan kalkar arızalar için [email protected]

kun agüero

kun agüero

Üye
aynısı bendede oldu telefonun hafızası dolmuştur bişeyler sil düzelir

sampoaoc

sampoaoc

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hafızası boş içinde hiçbir şey bırakmadım. Ram düzenleyici java programı da kurup açtım. Yine de aynı hatayı verdi yani hafıza yetersiz hatası. Fotoğraf boyutuna ise bağlı değil kesinlikle. Çünkü 1,5 mb.lık bir fotoğrafı rahat açtı. Hata verdiği fotoğrafın boyutu ise 120 kb. Yani çok ilginç. Neyse zaten açamadığı fotoğrafı siliyorum yani fazla uğraşmıyorum.

ergunx

ergunx

Üye
attıgın resimlerin boyutu telefonun ekran çönurlugunden buyukse hata verıyor

arkadasım 6300 ekran çoz<unurlugu 240x320 bildigim kadarıyla attıgın resmın boyutu daha buyuk oldugu için hata veriyordur format faktory diye bi pro var onla resımlerın çözunurlugunu ayarlayıp takrar dene

coskucu1

Üye
Benzer hata bızım arkadasda da oldu hafıza kartı arızalıymıs

LETSEVCOOOOL

Üye
Kardes telefon hafızasını bosalt hafıza kartına tası

error94

Üye
:oke:tam olarak deadsilencein dedigi gibi ramle alakalı bir problem değil bu hafıza kartını değişirsn belki olabilir olmadı bi tlfoncuya gtr

77matrix

Üye
dosyauzantısını .jpg yap ama bilgisayarda yap pc resmi işler telefonda degiştiremezsin uzantıyı

bedois

Üye
telefon hafızn doludur msjları sil düzelir düzelmezse istediğini söyle aynısı bendede oldu

teen1987

Üye
6300 larda bazen mesaj işlem kaydı dolduğundada oluoo msj işlem kaydını bosalt dene bi

MELİK

Üye
attıgın resimlerin boyutu telefonun ekran çönurlugunden buyukse hata verıyor

arkadasım 6300 ekran çoz<unurlugu 240x320 bildigim kadarıyla attıgın resmın boyutu daha buyuk oldugu için hata veriyordur format faktory diye bi pro var onla resımlerın çözunurlugunu ayarlayıp takrar dene

alakası yok çünkü ben 1024x768 yada 1280x1024 lük resim atarken bir problem çıkarmıyordu.

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
arkadaslar benim tel contag service diıo nedn nasıl cozulur

Takipçi Satın Al

Üst Alt