6300 ilginç bir sorun

Sponsorlu Bağlantılar

ilet.dun

Üye
tşkler emeğe saygı arkadaşlar

goorcuf

goorcuf

Üye
tel.in kendi hafızası azdır. mesajları faln sil olur

serce73

Üye
arkadaşım senin telefonun işlemi yapacak kadar hafızası yok sen format çek işlem ok

soner58

Üye
Arkadaşlar Nokia 6300 ve buna benzer sistemlerle çalışan telefonların hafızası genelde 8 mb tır.Hafıza durumundan telefonunuzun hafızasına bakıp buraya yazar mısınız?

oğuzhan5860

Üye
ewet öyle olabilir

inzal

Üye
slm arkadşlar benim 6300 var geçen kızım balkondan attı ekran kırıldı gittim taktırdım fakat açılıyor pinkodu felan istemiyo ekran biraz beyaz durup kapanıyor birsefer bir giriş kodu istedi oda123456hatalı dedi birtelefoncuya göterdim proğram atılacak dedi bu proğranm nedir nası atarım size zahmet bir yardım

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
Arkadaşım mrß hayır misal ßenimde 6300 telfonum var fakat kß yüksek olunca o hatayı verir.çünkü ßendede aynı hatta verdi fakat temalarda ßakttım ki kß yüksek olan tamalr açılmıyo ve yetersiz hafıza diyo yani sildiğin herşeyi ßoşuna silmişsin.sadece fotoların kß yüksek ondandır...

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞIM MRß HAYIR MİSAL ßENİMDE 6300 TELFONUM VAR FAKAT Kß YÜKSEK OLUNCA O HATAYI VERİR.ÇÜNKÜ ßENDEDE AYNI HATTA VERDİ FAKAT TEMALARDA ßAKTTIM Kİ Kß YÜKSEK OLAN TAMALR AÇILMIYO VE YETERSİZ HAFIZA DİYO YANİ SİLDİĞİN HERŞEYİ ßOŞUNA SİLMİŞSİN.SADECE FOTOLARIN Kß YÜKSEK ONDANDIR...:oke::oke::oke:

Bende 1 mb dan büyük dosayalrda açılıyo resim tema vs. ama format atmak gerikir veya servise götür olmamışssa.. en iyisi..

fearful787878

Üye
hafıza kartında ya da telefonunda virüs var bence fabrika ayarlarını geri yüklemeyi denedin mi?

e1b1

e1b1

Üye
konu yeri burası mı?

kaan7878

kaan7878

Üye
o teldiki ram hafızasına ve kendi hafızasına bağlı başka bişiye değil

deeppit

deeppit

Üye
ArKaDaŞıM NeDeN EtİkEt OlArAk CoNtaCt SeRvİcE YaZıP BeNi OyAlIyOrSuN!!! :off: