09/01/2009 tarihli V.31.0.017 N95 versiyonu(Yenilikler)

Sponsorlu Bağlantılar

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
09/01/2009 tarihli V.31.0.017 N95 versiyonu(Yenilikler)
arkadaşlar bu versiyonun nemesis kodu nedir versiyonu yükleyenler varsa + ları ve - leriyle söylesin lütfen :)

--------------- Ekleme ---------------

hiç yükleyen yokmu ?

• Beğen
Tepkiler: daimi.onur

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
çok yardımcı oldunuz sağolun :@

Kraix

Üye
Yeni versionda iilk gözüme carpan haritada konumum'a tıkladıgımda gps calısıyor diyor göstermiyor. Harita degismis. Sonra *123# yaptıgımızda istek yapılıyor dedikten sonra mesaj sesi calısıyor kapatmayı bulamadım. Kamera sesini iptal etme yok her foto cekiminde ses cıkartıyor gözüme carpan bunlar ayrıca güncelleme yaptıktan sonra tel. bütün bilgiler silindi oyun programlar rehber mesaj vb. suanlık dikkatimi cekenler bunlar

ressam58

ressam58

Üye
Bu versiyon N95 8GB için midir? Eğer öyleyse Türkçe Product kodu nedir Arkadaşım=???

Kraix

Üye
Benim Nokia N95 Normal olanı kardes

ressam58

ressam58

Üye
Tamam o zaman boşuna uğraşmaya gerek kalmadı.Demekki sizin içinmiş yeni versiyon.sağol dostum.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Tekneloji bölümündeki konuda yükleyenler açıklama yapmış.

memolim83

memolim83

Üye
ben şimdi yeni yüklüyorum bi bakalım

simiramis1

Üye
Arkadaşlar bu son versiyonu yükledikten sonra kameralarımı çalıştıramıyorum.Barkot okuyucuda çalışıyor ama normalde açılmıyor bi yardım edermisinz lütfen ?? :(((

memolim83

memolim83

Üye
yükledim tel ingilizce oldu. sertifika çözümü yok hacklenmiyor.ama kamera güzel fulln gace var, ekran cevirme otomatik,msn yükleniyor ama çalışmıyor,secman hellocarbide çalışmıyor, gayet hızlı fazla bi degişiklik yok en kötü yönü hack yok

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
yükledim tel ingilizce oldu. sertifika çözümü yok hacklenmiyor.ama kamera güzel flln gace var, ekran cevirme otomatik,msn yükleniyor ama çalışmıyor,secman hellocarbide çalışmıyor, gayet hızlı fazla bi degişiklik yok en kötü yönü hack yok

acaba türkçe product yokmu kimsede ?

fermanbenim

Üye
simdilik gereksiz versiyon;
yana yana hack icin aranip durdum, eski versiyona donus de imkansiza yakin...
yeni hic bisi yok... (gorunurde en azindan)
turkcesini yukledim ben ama yine de tavsiye etmiyorum en azindan hack bulunana kadar...

senoltuzal

Üye
Selam arkadasim Nokia N95 8GB Türkce produkt kodu:0550370
Nemesis programiyla bu kodu girerek yazilimi tükce yapabilirsin.nasil yapildigi maxicep.com da var resimli!
selamlar

memolim83

memolim83

Üye
n95 kodunu 0534845 olarak değiştirdim türkçeleşti 100 yüz oldu

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
şimdi arkadaşlar türkçe yapmak için bu kodumu yüklüycez : 0550370
yoksa bunumu : 0534845 ??

MERTPOL

Üye
arkadaşlar nokianın updatesinde 31.0.017 yok ki nerden nasıl yüklüyorsunuz
ben güncelle dedim
31.0.015 yükledi
tekrar denedimgüncellenecek bişey yok diyor şerrefli

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokianın updatesinde 31.0.017 yok ki nerden nasıl yüklüyorsunuz
ben güncelle dedim
31.0.015 yükledi
tekrar denedimgüncellenecek bişey yok diyor şerrefli

doğru prodcut kodunu girdinmi acaba ?

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
arkadaşlar bence bundan sonra çıkacak yazılımların hepsi illegaliği engellemek için olacaktır eğer bir önceki versiyondan memnun iseniz değiştirmeyin zaten herşeyi yüklüyoruz ilave ne olbilirki yeni yazılımda telefon hızlandı diyorsunuz elbette hızlanacak telefon resetlenmiş bomboş oluyor yazılımdan sonra yüklenen ngage oyunlarıydı uygulamalardı bu gibi şeyleri telefonu hacle yerek rahatlıkla yüklüyoruz işte bunların önüne geçmek istiyor nokia herşey yasal olsun paralı olsun diye

Üst Alt