09/01/2009 tarihli V.31.0.017 N95 versiyonu(Yenilikler)

Sponsorlu Bağlantılar

muallimc

Üye
benim tel.de 30.0.0.15 yüklü ama sol seçim tuşu geç algılıyor. sağ seçim tuşuna da sol seçim tuşuna da rehber'i atadım. Sağ seçim tuşuna bastığımda rehbe hemen geliyor, solseçim tuşuna bastığımda ise 2 sn sonra geliyor.
Güncellemek istiyordum fakat bunları duyunca vazgeçtim .

arranger

Üye
sol seçim tuşunun 2 sn vermesinin sebebi senin tuş kilidini yapmanı sağlamak. eğer hemen gelirse o zaman tuş kilidini yapmakta zorlanırdın mantıklı olan bu zaten.

kordan

Üye
v.31.0.015 n95 8gb nasıl türkceleştirebilirm??????? 17snde günceleştirdim ve telefon ingilize oldu..

swedish

swedish

Üye
Arkadaslar bu versionu yuklemeyin problem edinirsiniz yoksa. Bir aydir duzeltemedim telefonu. telefonum ikide bir kendi kendine tarih degistiriyor. örnegin 13 mayis iken bir bakiyorum 15 mayis olmus duzeltiyorum tekrar iki uc gun atliyor. bir turlu cözemedim nedenini. ne olduysa 31.0.015 yukledikden sonra oldu. benden size bi uyari!:nono: simdi 31.0.017 versionun oldugunu ögrendim onu yukleyecegim umarim sorun duzelir. bir fikri olan varsa lutfen yazsin

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Eski versiyon cihazlar daha değerlendi , güncelleme yapıldıkça sorunlar artıyor, bence 017 ye geçmeden elindeki 015 in çözümünü bekle, bi de bu yeni sürümle uğraşma

swedish

swedish

Üye
kimi arkadaslar bu yeni version hack li degil diyor, bunun ne anlama geldigini biri bana aciklayabilirmi? yani bu telefona program yuklenemez anlaminami geliyor, benim zaten sertifikam var. sertifika kullanilamiyormu yoksa? lutfen biri bunu aciklasin.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Yeni versiyon hackli değil demek , sertifikasız programları tlf una yükleyemeyeceğin anlamına gelir , yani bu versiyon için sistem dosyalarına erişim yani hack yok , nokia bunu koruma altına almış , kendi sertifikan yeni versiyonda işe yarar mı bilmiyorum

swedish

swedish

Üye
Yeni versiyon hackli değil demek , sertifikasız programları tlf una yükleyemeyeceğin anlamına gelir , yani bu versiyon için sistem dosyalarına erişim yani hack yok , nokia bunu koruma altına almış , kendi sertifikan yeni versiyonda işe yarar mı bilmiyorum
klavyen dert görmesin kardes:oke:

ceceli79

Üye
31.0.015 versiyonuna bilgisiszce gecenlerdenim ve telefon hiç bir şekilde hacklenmiyor. önceki versiyona dönme şansımızda 0 telefonun nokia 5110 dan farkı yok sadece alo demek için kullanabiliyorum hiç bir yazılım yüklenmiyor. lütfen yardım edin bu telefonu nasıl hackleyeceğiz. sistem klasörlerini hiç bir şekilde erişim yok. ben yaparım diyen arkadaş varsa ihtibata geçsin ememği yerde kalmaz [email protected] yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:vur:vur:aman2:

Üst Alt