Nokia 6500 Slide microSD

Sponsorlu Bağlantılar

ceydonmez

ceydonmez

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6500 Slide microSD
Sevgili Arkadaşlar,Nokia 6500slide telefonumu K.V.K tamirine vermiştin,telefonum tamirden geldiği zaman microSD kartı mı taktığım zaman şifre istemeye başladı,Bunun sebebi ne olabilir acaba ne şekilde şifresi ni öğrenebilirim (ben karta daha once hiç şifre koymadım )

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bu servis ile ilgili bir sorun değildir. Hafıza kartınızın üstüne geliniz ve sağ tıklayarak seçeneklerden şifre kaldır deyiniz

ceydonmez

ceydonmez

Üye
    Konu Sahibi
Bu servis ile ilgili bir sorun değildir. Hafıza kartınızın üstüne geliniz ve sağ tıklayarak seçeneklerden şifre kaldır deyiniz
kartı pc ye taktıgımda gormuyor (sanırım şifreli oldugu ıcın gormuyor)

--------------- Ekleme ---------------

ewet arkadaslar bu konuda yardım edecek yok mu

--------------- Ekleme ---------------

bilgisi olan yok sanırım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Arakdaşım pc'ye değil cihazın üzerinde yap dediğimi.

ceydonmez

ceydonmez

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım sanırım sen 6500 slide kulanmadın,kulananlar bılır 6500 slide de sağ tuş (lar) secenekleri sadece geriye donmek ıcın kulanılan bır tuş.ayrıca senın bahsetiğini baska bır sekılde denedin sıfreyı kaldır dediğim de bana parola soruyor (benım sorunum bu parolayı kendim koymayışımdır ve parolayı da kaldırmak ıcın bılmıyorum)

uNequaLDeath

Üye
Telefonunu USB Kablosunu Kullanarak Bilgisayara Takın, Hafıza Kartınızda Bulunan Gerekli Dosyaları Bilgisayara Kopyalayın, Bilgisayar'ıma Girip Hafıza Kartınızı Biçimlendirin, Sorun Kalkıaktır.

Önemli NOT : Meraklanmayın! Telefonunun Hafızasından Birşey Silinmeyek :) Bilgisayara Aldığınız Yedekleride Tekrardan Hafıza Kartınıza Atmayı Unutmayın :)

İyi Günler Dilerim (.

ceydonmez

ceydonmez

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunu USB Kablosunu Kullanarak Bilgisayara Takın, Hafıza Kartınızda Bulunan Gerekli Dosyaları Bilgisayara Kopyalayın, Bilgisayar'ıma Girip Hafıza Kartınızı Biçimlendirin, Sorun Kalkıaktır.

Önemli NOT : Meraklanmayın! Telefonunun Hafızasından Birşey Silinmeyek :) Bilgisayara Aldığınız Yedekleride Tekrardan Hafıza Kartınıza Atmayı Unutmayın :)

İyi Günler Dilerim (.
Dostum dediğin sekılde denedım fakat usb ile telefonu pc ye bagladıgımda,telefonda ilk once hafıza kartın sıfresını soruyor (bende mağlum sıfre bılmedım ıcın) pc hafıza kartını gormuyor,bunun bır caresı olsa gerek :P:

eQooo

eQooo

Üye
o zaman tek çare biçimlendirmek dostum ...

onlyyou808

Üye
slm arkadaslar burada ne yazılmışsa aynı proplemleri yaşıyorum kartı biçiimlendirmek istiyorum yine şifre istiyor ne yaptıysam şifre şifre şifre soruyor daha ne yapmam gerek bir yol gösterirseniz sevinirim saygılar arkadaşlar

us_ta_18

Üye
aynı sorun bendede oldu ne yaptı ne ettiysem olmadı nasıl olacak

kavingo

Üye
benimde başıma geldi şifre yerine kullandığınız pın kodunu yazın açılacaktır

istanbullu_95

istanbullu_95

Üye
abiler site program kaynıyor biraz araştırın şifre kırma programı mutlaka bulursunuz:oke:

ilkaygavaz

Üye
arkadaşlar hafıza kartını 6630 veya 6680 teli olan bi arkadaşınızın teline takın ve bu iki modelde biçimlendir yaptıgınızda şifre istemiyor ve verileri kurtarabiliyorsunuz. yada diger seçenek hafıza kartını pcde biçimlendireceksiniz ama tüm veriler silinecektir bilginiz olsun ben bu şekilde çözdüm. bu sorunda tele virüs girmesinden kaynaklı pcden dosya alırken virüsten geçirin!!!

desparato5000

Üye
bende şifre değilde kartı bazen görüp bazen görmüyor. bu modellerde bu tür sorunlara sıkça rastlanıyor galiba aldığıma pişmanım.

cekkkaos

Üye
6500 classic ten daha güzel ve nazik telefonmu var çok güzel telefon ama ha:oke::oke::oke::oke::oke::oke:

hizmirli

Üye
tesekkür....

Takipçi Satın Al

Üst Alt